WLG Open boekenkast Gerwen

Inwoners van Gerwen kunnen in D’n Heuvel terecht om boeken te lenen.

De Werkgroep Leefbaarheid Gerwen heeft nu een volle boekenkast, en ook nog elders boeken in depot  waarmee regelmatig gewisseld wordt. De boeken zijn geschonken door inwoners van Gerwen . Zij zijn voorzien van een stempel: “dit boek is eigendom van de WLG”. In tegenstelling tot andere ‘open boekenkast’ initiatieven in het land vragen wij u de boeken na lezing terug te brengen en in de box rechtsonder in de kast te leggen. Wij zorgen er voor dat het boek weer op de juiste plaats wordt opgeborgen.

Hoe werkt het:WLG-boekenkast-02

  • u kiest een of meer boeken uit
  • neemt de boeken mee naar huis om  te lezen
  • en brengt de boeken daarna terug en legt ze in de box onder in de kast

Heeft u nog overtollige boeken in de kast of op zolder, dan zijn die misschien geschikt om op te nemen in onze boekenkast. Naast romans kunnen dat b.v. ook kinder-, kook-, knutsel-  of tuinboeken zijn. De boeken moeten wel in goede staat zijn. Boeken die u wilt schenken aan de WLG boekenkast kunt U in de box rechts onder in de kast leggen. Zij worden gecontroleerd, gestempeld en als ze geschikt zijn, aan de collectie boeken toegevoegd.

Op alle momenten dat “D’n Heuvel” open is kunt u boeken meenemen of inleveren, bijvoorbeeld  tijdens de inloop, ITTEMEE, bingo, ‘De Eetkamer’ of een muziekrepetitie.