WLG Activiteitenkalender oktober 2016

WLG-logo-klein

De ‘inloop’ is iedere maandagmiddag. U kunt vanaf 13.30 uur terecht in D’n Heuvel. Wekelijks wordt er gewandeld rondom Gerwen. De wekelijkse fietstochten op vrijdag starten om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel. De ITTEMEE-maaltijden zijn steeds op de 3e vrijdag van de maand.

  2 okt Creatieve markt in D’n Heuvel. Open voor publiek van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Er is veel te zien, te horen en te koop.
Er is koffie, thee, soep en allerlei huisgemaakte zoete en hartige lekkernijen. Zie op deze website het uitgebreide bericht over de markt.cm3
  3 okt Schilderworkshop,  vandaag de 3ᵉ, laatste bijeenkomst van de groep. Tijd: van 13.30 tot 15.30 uur in D’n Heuvel.

klas-v4-2

  7 okt Korte fietstocht  we starten altijd om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel.
  9 okt Mountainbike-clinic voor de jeugd van 9 tot 15 jaar. Start om 10.00 uur vanaf D’n Heuvel, de clinic zelf is in de bossen. Om ± 12.45 uur zijn we weer terug bij het startpunt. Deze clinic gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Aanmelden kan nog tot uiterlijk 4 oktober. Toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom.

mirte-900x280-1459188509

14 okt Korte fietstocht
17 okt Uw levensverhaal/biografie schrijven. Louise Vettenburg komt uitleggen hoe een verhaal over uw leven op papier te zetten. Een ‘rijk’ verhaal voor onszelf maar ook om te kunnen delen met anderen. Door oefeningen leert ze ons hoe we onze herinneringen goed kunnen verwoorden. Dit is een soort proefles. Bij voldoende belangstelling wil zij begin volgend jaar in twee sessies dieper ingaan op het onderwerp.

autobiografischschrijven

21 okt Korte fietstocht
  “ITTEMEE?”-maaltijd. Als er nog plaats was en u heeft een bevestiging van uw reservering ontvangen dan kunt u vanavond aanschuiven bij de maaltijd die de ITTEMEE-koks vandaag bereiden. U bent welkom vanaf 17.45 uur. De maaltijd kost
€8,50, dat is inclusief koffie of thee na. Pinnen is niet mogelijk. Bij de inloop te koop: de ITTEMEE-cadeaubon waarmee u een ITTEMEE-maaltijd cadeau kunt doen.KinderKookCafe
28 okt Lange fietstocht, vandaag wordt een lange tocht gereden van ± 60 km. We pauzeren dan natuurlijk voor gezellige koffiestops maar ook om onderweg te lunchen. De start is om 9.30 uur vana f D’n Heuvel.

fietstocht

31 okt Lezing over weidevogelbescherming door Jaap Wijdenes. In de lezing wordt met zelfgemaakte filmbeelden getoond hoe de bescherming in Laarbeek wordt uitgevoerd.   Ook ziet men beelden van het hele broedproces van de weidevogels. Tevens worden een aantal belevenissen verteld die de spreker heeft meegemaakt in het veld en daarbuiten.Tijd/plaats: vanaf 13.30 uur in D’n Heuvel, de lezing start ± 14.00 uur. Iedereen is welkom, Vooraf aanmelden is niet nodig.

dscn2517

Voor aanmeldingen en meer informatie over onze activiteiten en diensten:
kijk op deze website,
bel naar: 06 41102625,
of mail naar: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com