WLG Activiteitenkalender mei 2017

Activiteitenkalender mei 2017

De ‘inloop’ is er iedere maandagmiddag, iedereen is welkom. U kunt vanaf 13.30 uur terecht in D’n Heuvel. Heeft u zin in een wandeling rondom Gerwen dan kunt u mee met een groepje wandelaars.  Zij starten vanaf D’n Heuvel om 13.30 uur en drinken daarna bij de ‘inloop’ een kop koffie/thee of iets fris. Op vrijdagochtend  staat altijd een fietstocht op het programma. Onderweg wordt er een gezellige koffiethee-pauze ingepland. De Werkgroep Leefbaarheid Gerwen biedt naast activiteiten ook diensten en ondersteuning aan op gebied van zorg en welzijn, maar ook op praktisch gebied: b.v. vervoer, financiën, klussen kunnen zij iets voor u betekenen. Vindt u het leuk om te helpen activiteiten van de grond te krijgen. Neem dan eens contact op.

  5 mei Korte fietstocht. Zoals gewoonlijk starten we om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel. Er wordt wekelijks een tocht gereden van ± 25 km. Op de laatste vrijdag van de maand wordt er een dagtocht uitgezet van ongeveer 60 km. We stoppen dan, naast een koffie-pauze, ook om ergens te lunchen. Bij slecht weer gaat de fietstocht niet door. Bel bij twijfel 06 41102625 (WLG) of 06 22571242.

  8 mei Workshop ‘Kracht van symbolen’. De workshop wordt verzorgd door Ed van der Vigt. Vorig jaar juni gaf hij tijdens de ‘inloop’ een lezing over integrale verliesverwerking. In de workshop van vandaag leer je over de werking van symbolen en ga je als deelnemer op zoek naar symbolen die bij jou passen. Tijd: van 13.30 tot 15.30 uur. Waar: in D’n Heuvel. Kosten: €2,00. Aanmelden kan tot zaterdag 6 mei. Wij huren voor deze workshop een aparte ruimte   in D’n Heuvel zodat er in alle rust gewerkt kan worden.

12 mei Korte fietstocht. We starten om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel.
15 mei Schildercursus les 7. Vandaag alweer de voorlaatste schilderles. Op 22 mei sluiten we deze cursus af met les 8. Als u later in het jaar ook wel mee zou willen doen met zo’n cursus, laat het de WLG dan weten. Mogelijk kan de cursus nog eens herhaald worden voor een nieuwe groep van 6 personen.

19 mei Korte fietstocht. We starten zoals gewoonlijk om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel.
19 mei “ITTEMEE?”-maaltijd. Als er nog plaats was en u heeft een bevestiging van uw reservering ontvangen dan kunt u vanavond aanschuiven bij de maaltijd die de ITTEMEE-koks vandaag bereiden. U bent welkom vanaf 17.45 uur. De maaltijd kost €8,50, dat is inclusief koffie of thee na.
Pinnen is niet mogelijk. Aanmelden voor de maaltijd kan via de site.

 

22 mei Schildercursus les 8. Vandaag de laatste schilderles voor de 6 leerlingen van Mees Kees. Ach, misschien komt er wel een vervolg.
22 mei Textiel-workshop voor kinderen van 8 tot 12 jaar. We gaan wandkleedjes maken. Kies zelf uit 2 technieken: je kunt iets weven op karton of lapjes stof die je opplakt. Vooraf aanmelden is noodzakelijk zodat wij voor voldoende materiaal kunnen zorgen. Tijd: van 15.30 tot 17.00 uur. Waar: in D’n Heuvel. Kosten: €2,00. Aanmelden kan t/m vrijdag 19 mei.

26 mei Lange fietstocht. We rijden vandaag een tocht ± 60 km.

Voor aanmelden of meer informatie over diensten en activiteiten van de WLG zie deze website of mail naar werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com. Telefonisch is de WLG bereikbaar onder nr. 06 41102625.