WLG Activiteitenkalender juni 2017

De vakantieperiode breekt voor veel mensen weer aan. De Werkgroep Leefbaarheid Gerwen zal echter komende maanden niet stilzitten. Op maandagmiddagen de ‘inloop’ en het wandelen, de fietstochten op vrijdagochtend en de gezellige ITTEMEE-maaltijden op de 3e vrijdagavond van de maand gaan gewoon door. Het aantal extra activiteiten zoals workshops of lezingen zal komende maanden wel beperkt zijn. Voor deze maand is er op 19 juni een heel interessante lezing over de Dommel en haar geschiedenis. Zie voor meer informative de kalender hieronder of het desbetreffende bericht op deze website. Naast onze vaste groep gasten zien we ook graag nieuwe gezichten die naar de ‘inloop’ komen en/of meedoen aan de wandel- en fietstochten. Misschien heeft u in de vakantietijd juist wel tijd om aan deze activiteiten deel te nemen. Het is een leuke manier om eens andere dorpsgenoten te ontmoeten. De gezellige ITTEMEE-maaltijd is daar ook een prima gelegenheid voor. Iedereen, jong èn oud, is welkom bij onze activiteiten. Wij wensen u allemaal vast een fijne vakantietijd.

  2 juni Korte fietstocht. Zoals gewoonlijk starten we om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel. Er wordt een tocht gereden van ± 25 km. Onderweg pauzeren wij voor thee/koffie of iets fris. Bij slecht weer gaat de fietstocht niet door. Bel bij twijfel 06 41102625 (WLG) of 06 22571242.

  5 juni Attentie !! op 2e Pinsterdag is er géén ‘inloop’

  9 juni Korte fietstocht. Start om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel
16 juni Korte fietstocht. We starten weer om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel.
16 juni “ITTEMEE?”-maaltijd. Als er nog plaats was en u heeft een bevestiging van uw reservering ontvangen dan kunt u vanavond aanschuiven bij de maaltijd die de ITTEMEE-koks vandaag voor u bereiden. U bent welkom vanaf 17.45 uur. De maaltijd kost €8,50, dat is inclusief koffie of thee na.
Pinnen is niet mogelijk. Aanmelden voor de maaltijd kan via de website.
19 juni “De Dommel van Peer tot Maas”, een lezing verzorgd door Jan Vlemmix en Piet van den Heuvel. De lezing beperkt zich niet tot Eindhoven maar start met een bespreking van de oorsprong van de Dommel, geeft informatie over de instroom in Dieze en Maas en verder veel info over het gehele stroom-gebied. Tijdens de lezing krijgt u een groot aantal mooie afbeeldingen te zien. Waar: in D’n Heuvel. Tijd: tijdens de ‘inloop’ vanaf 13.30 uur. De lezing start ± 14.00 uur. Iedereen is welkom en vooraf aanmelden is niet nodig.

23 juni Korte fietstocht.
30 juni Lange fietstocht. Start: 9.30 uur vanaf D’n Heuvel. We rijden vandaag een lange tocht van ± 60 km. Er worden thee-/koffiepauzes ingelast en we stoppen om ergens de lunch te gebruiken. Bij warm weer is het raadzaam extra drinken en b.v. fruit voor onderweg mee te nemen.

Voor aanmelden of meer informatie over diensten en activiteiten van de WLG zie: www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl, of mail naar werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com. Telefonisch is de WLG bereikbaar via nr. 06 41102625.