WLG Activiteitenkalender juli/aug 2017

Voor deze vakantieperiode ligt er een gecombineerde agenda voor juli en augustus. Naast de reguliere activiteiten organiseert de Werkgroep Leefbaarheid Gerwen op 3 juli een interessante middag over het niet zo bekende dier ‘de das’, en op 28 augustus een workshop over de schilders Edvard Munch en Van Gogh. De ‘inloop’ en het wandelen op maandagmiddag vanaf 13.30 uur in D’n Heuvel, de fietstochten, en de gezellige ITTEMEE-maaltijden gaan in juli en augustus gewoon door. Misschien heeft u in uw vakantie tijd om eens aan deze activiteiten deel te nemen. U kunt ook op maandagmiddag eens binnenlopen bij de ‘inloop’ om andere inwoners van Gerwen te ontmoeten. Veel mensen in uw omgeving en familieleden gaan op vakantie, bij de ‘inloop’ bent u van harte welkom om gezellig de middag door te brengen. Vanaf 13.30 uur kunt u meegaan met de groepswandeling.

  3 juli Presentatie over Dassen-bescherming. Evert Houniet en Ton Popelier van de Stichting Dassenwerkgroep Brabant verzorgen de presentatie. Zij vertellen o.a. wat de werkgroep doet om dassen en hun leefgebied te beschermen. U krijgt veel te horen en te zien. Waar: in D’n Heuvel. Tijd: tijdens de ‘inloop’ vanaf 13.30 uur. De presentatie start ± 14.00 uur. Iedereen is welkom en vooraf aanmelden is niet nodig.
  7 juli
14 juli
21 juli
Korte fietstochten juli. Start om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel. Er wordt een tocht gereden van ± 25 km met een gezellige koffiepauze. Bij twijfel over weersomstandigheden: 06 41102625 (WLG) of 06 22571242.

                                                                                    

21 juli “ITTEMEE?”-maaltijd. Als er nog plaats was en u heeft een bevestiging van uw reservering ontvangen dan kunt u vanavond aanschuiven bij de maaltijd die de ITTEMEE-koks vandaag voor u bereiden. U bent welkom vanaf 17.45 uur.
De maaltijd kost €8,50, dat is inclusief koffie of thee na.
Pinnen is niet mogelijk. Aanmelden voor de maaltijd kan via de site.
28 juli Lange fietstocht (± 60 km).We starten weer om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel. Koffie, thee en lunchpauze worden ingepland. Denk aan extra drinken/fruit.

 

  4 aug
11 aug
18 aug
Korte fietstochten augustus (25 km) Start om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel. Met koffiepauze maar neem bij warm weer extra fruit en/of drinken mee.
Bij twijfel over ‘t weer bel: 06 41102625 (WLG) of 06 22571242.
11 aug “ITTEMEE?”-maaltijd. Als er nog plaats was en u heeft een bevestiging van uw reservering ontvangen dan kunt u vanavond aanschuiven bij de maaltijd die de ITTEMEE-koks vandaag voor u bereiden. Info zie bij 21 juli. Omdat op 18 augustus de afsluiting van de Kindervakantieweek is is  de ITTEMEE-maaltijd een week eerder gepland, niet de derde maar de tweede vrijdag van de maand.
25 aug Lange fietstocht. Zie info bij 28 juli.
28 aug Workshop ‘Frustratie en motivatie’. We gaan bekijken hoe Vincent van Gogh en Edvard Munch omgingen met hun frustraties. De workshop wordt gepresenteerd en begeleid door Frans van der Horst. Het grootste deel van de workshop gaan we zelf aan de slag met verf en canvas. Waar: In D’n Heuvel.

Tijd: van 14.00 tot 15.45 uur. Wie: alle Nuenenaren zijn welkom.

Voor aanmelden of meer informatie over diensten en activiteiten van de WLG zie deze website, of mail naar werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com.
Telefonisch is de WLG bereikbaar via nr. 06 41102625.