WLG Activiteitenkalender januari 2017

in 2017 gaat de WLG door met haar activiteiten zoals de inloop, creatieve workshops, ITTEMEE-maaltijden, lezingen en informatieve bijeenkomsten. Tot en met februari worden er, in plaats van de fietstochten, een aantal museums bezocht. Zie het uitgebreide bericht over de museumbezoeken op de website. De WLG biedt daarnaast weer diensten en ondersteuning aan op diverse terreinen zoals: klussen, vervoer, administratief /fiscaal, gezinsondersteuning, en de bezoekersgroep die mensen steun kan bieden bij ziekte, eenzaamheid e.d. Dit alles wordt uitgevoerd door vrijwilligers en in overleg met andere organisaties die op deze terreinen werkzaam zijn. Schroom niet om een beroep op deze diensten te doen. Wij hopen u allemaal te ontmoeten op onze nieuwjaarsbijeenkomst op 2 januari.

  2 jan Nieuwjaarsbijeenkomst Tussen 13.30 en ± 17.00 is iedereen welkom om samen met de WLG en haar vrijwilligers het glas te heffen en beste wensen uit te wisselen voor het jaar 2017. Loop ook even binnen in D’n Heuvel !

  6 jan Het 2e Museumbezoek: Hertog Jan Brouwerij in Arcen.
16 jan Schildercursus Voor het leren schilderen blijkt veel belangstelling. Met een groepje van 6 start vandaag een cursus van 8 bijeenkomsten die tussen januari en mei plaatsvindt. Vandaag is de 1e les en 30 jan. les 2. Deze cursus zit al vol.Als er voldoende belangstelling is dan kan er dit najaar opnieuw zo’n cursus gestart worden. Laat ons weten als u daar aan mee wilt doen. Wij kunnen dan die 2e cursus inplannen voor najaar 2017.

20 jan Het 3e Museumbezoek: ‘t Juke Box museum in St. Oedenrode
20 jan “ITTEMEE?”-maaltijd. Als er nog plaats was en u heeft een bevestiging van uw reservering ontvangen dan kunt u vanavond aanschuiven bij de maaltijd die de ITTEMEE-koks vandaag bereiden. U bent welkom vanaf 17.45 uur. De maaltijd kost €8,50, dat is inclusief koffie of thee na. Pinnen is niet mogelijk.  Aanmelden voor de maaltijd kan via de site.

23 jan  Verrassings-activiteit voor kinderen van 5 t/m 8 jaar. Let maar goed op de posters die op school op het prikbord komen. Het is in ieder geval iets in de sfeer van ‘sprookjeswereld, hèt thema van de maand januari.
Wanneer: maandagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur. Als we meer tijd nodig hebben om het af te maken dan doen we dat op maandag 6 februari.
23 jan  Biografisch schrijven. Op de introductiebijeenkomst 17 okt. jl. bleek er belangstelling voor een vervolg. Louise Vettenburg zal in twee middagen met die kleine groep verder ingaan op de wijze waarop u uw waardevolle herinneringen kunt vastleggen. Vandaag de 1e bijeenkomst en 6 febr. de 2e .
Tijd: 14.00 uur.
Plaats: in D’n Heuvel. Heeft u hier ook belangstelling voor neem dan contact op met de WLG.

 

Voor aanmelden en meer informatie zie deze website, of mail naar werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com
Telefonisch is de WLG bereikbaar onder nr. 06 41102625