WLG Activiteitenkalender februari 2017

Tot en met februari worden er, in plaats van de fietstochten, een aantal museums bezocht. Er staat nog een bezoek aan het “Peelmuseum” in Horst-America en een dagtocht naar het mooie Kröller Muller museum en de Hoge Veluwe op het programma. Ook deze twee museumbezoeken zijn al zo goed als volgeboekt. De WLG biedt diensten en ondersteuning aan op diverse terreinen zoals: klussen, vervoer, administratief /fiscaal, gezinsondersteuning en de bezoekersgroep die mensen steun kan bieden bij ziekte, eenzaamheid e.d. Schroom niet om een beroep op deze diensten te doen.

3 febr Peelmuseum. Vandaag staat er een bezoek aan het Peelmuseum in Horst-America op het programma. Ook voor dit museumbezoek hebben zich weer veel mensen aangemeld.

6 febr Biografisch schrijven. Tweede bijeenkomst van de groep “biografisch schrijven”, onder leiding van Louise Vettenburg. Bij voldoende belangstelling is zij bereid later in het jaar deze workshop nogmaals te verzorgen. Geef het door aan de WLG als u interesse heeft hieraan deel te willen nemen.

 6 febr  Kinderworkshop papier-mâché. Op 23 januari zijn papier maché bewaarbakjes gemaakt door een groepje kinderen. Het thema was “kikkerkoning”. Vandaag gaan we ze verder afmaken. De bakjes zijn nu droog en kunnen geverfd, versierd en verder mooi gemaakt worden. We verwachten de kinderen weer om 15.30 uur in D’n Heuvel. Rond 16.30 uur kunnen ze hun kunstwerk mee naar huis nemen.

13 febr Schildercursus les 3. De groep die meedoet aan de schildercursus van in totaal 8 lesmiddagen komt vandaag voor de derde keer bij elkaar. Als u later in het jaar ook wel mee zou willen doen met zo’n cursus, laat het de WLG dan weten. Mogelijk kan de cursus nog eens herhaald worden voor een nieuwe groep van 6 personen.

17 febr Kröller Muller museum.Vandaag gaan we naar de Hoge Veluwe en bezoeken o.a. het mooie Kröller Muller museum. Het aantal deelnemers is groot. Op een paar stoelen na is de bus al helemaal volgeboekt.

17 febr “ITTEMEE?”-maaltijd. Als er nog plaats was en u heeft een bevestiging van uw reservering ontvangen dan kunt u vanavond aanschuiven bij de maaltijd die de ITTEMEE-koks vandaag bereiden. U bent welkom vanaf 17.45 uur. De maaltijd kost €8,50, dat is inclusief koffie of thee na.
Pinnen is niet mogelijk. Aanmelden voor de maaltijd kan via de website.
20 febr Fietstocht naar Kiev. Reisverslag met mooie diabeelden van een fietstocht van 2.200 kilometer naar Kiev, de hoofdstad van Oekraїne. Wim Schut komt ons er alles over vertellen.
Waar: In D’n Heuvel Tijd: vanaf 14.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage in de “pot” wordt zeer op prijs gesteld.
27 febr Ook al is het deze maandag nog carnaval de “inloop” gaat gewoon door.

Voor meer informatie over diensten en activiteiten van de WLG:
•  zie deze website,
•  mail naar werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com
  •  Telefonisch is de WLG bereikbaar onder nr. 06 41102625.