WLG Activiteitenkalender april 2017

De ‘inloop’ is er (behalve op 2e Paasdag) iedere maandagmiddag, en voor iedereen, U kunt vanaf 13.30 uur terecht in D’n Heuvel. Wekelijks kunt u met een groepje mee voor een wandeling rondom Gerwen en op vrijdagochtend wordt er weer gefietst.
De WLG biedt diensten en ondersteuning aan op diverse terreinen zoals: klussen, vervoer, administratief /fiscaal, gezinsondersteuning en de bezoekersgroep die mensen steun kan bieden bij ziekte, eenzaamheid e.d. Schroom niet om een beroep op deze diensten te doen.
De WLG staat open voor ideeën van iedereen. Wilt u aandacht voor een bepaald onderwerp, heeft u zelf iets te presenteren dat voor breed publiek interessant is? Laat het ons weten. Vindt u het leuk om te helpen activiteiten van de grond te krijgen. Wij horen het graag.

  3 april Presentatie over de inzet van VOA’s en CO’s. Wil Walraven vertelt ons op wat voor gebieden hulp gevraagd kan worden aan Vrijwillige-Ouderenadviseurs en Cliënt-ondersteuners. Iedereen is welkom en vooraf aanmelden is niet nodig.

  3 april Biografisch schrijven. Vandaag is de laatste bijeenkomst van deze groep.

  7 april Korte fietstocht. Zoals gewoonlijk starten we om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel.
10 april Paas-workshop voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. We gaan een leuk paasmandje maken en koekjes bakken om er in te doen. Wij zorgen voor het knutselmateriaal en het koekjesdeeg. Plaats: in D’n Heuvel. Tijd: van 15.30 tot 17.00 uur. Kosten: €2,00.   Aanmelden kan tot uiterlijk 7 april.

14 april Korte fietstocht.  We starten om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel.
17 april 2e Paasdag. Vandaag is er géén ‘inloop’. Wij wensen u fijne Paasdagen.

21 april “ITTEMEE?”-maaltijd. Als er nog plaats was en u heeft een bevestiging van uw reservering ontvangen dan kunt u vanavond aanschuiven bij de maaltijd die de ITTEMEE-koks vandaag bereiden. U bent welkom vanaf 17.45 uur. De maaltijd kost €8,50, dat is inclusief koffie of thee na. Pinnen is niet mogelijk. Aanmelden voor de maaltijd kan via de site. Er zijn ITTEMEE-bonnen te koop om een maaltijd aan iemand cadeau te doen.

21 april Korte fietstocht. We starten om 9.30 vanaf D’n Heuvel.
24 april Schildercursus les 6. De groep die meedoet aan de schildercursus van in totaal 8 lesmiddagen komt vandaag weer bij elkaar.

28 april Lange fietstocht. We rijden vandaag een tocht van ± 60 km. Er worden natuurlijk een aantal gezellige pauzes ingelast voor koffie en de lunch.

Attentie: vast voor de agenda van mei: op 8 mei is er een bijeenkomst over rouwverwerking.  Hier wordt een aparte ruimte in D’n Heuvel  voor gereserveerd.  U kunt zich nu al aanmelden als u hierbij aanwezig wilt zijn.

Voor aanmelden of meer informatie over diensten en activiteiten van de WLG:
• zie deze website,
• of mail naar werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com.
Telefonisch is de WLG bereikbaar onder nr. 06 41102625.