WLG 1ste Kunst, hobby en creatieve markt groot succes.

Onderstaand een ‘ooggetuige verslag’ :

Zaterdag 27 September was het zover.

Werkgroep Leefbaarheid Gerwen had verschillende hobbyisten gevraagd hun creativiteit te tonen op de markt, waar ze ook te koop mochten worden aangeboden.
De belangstelling was erg groot, maar liefst 33 liefhebbers melden zich aan.

Het aanbod was heel wisselend, er was echt voor elk wat wils.
Eigengemaakte sapjes, jam, honing en zelfs buitenlandse hapjes.

Zelf gemaakte kaarten van verschillende technieken, schilderstukken, keramiek, schitterende hardstenen beelden, smeedijzer, mooie gebreide en geweven sjaals, sieraden, enzovoorts. Eigenlijk te veel om op te noemen. En voor de kinderen was er de uitdaging om mee te werken aan het op pimpen van een auto.

Daarnaast hadden ook nog verschillende vrijwilligers heerlijke taarten en koek  gebakken, zodat er ook koffie gedronken kon worden met iets lekkers erbij.

De aankleding van de zaal was erg gezellig  en mooi versierd met bloemen, door André van Rooij.

Verder waren er medewerkers van restaurant “De 3 Gebroeders” die allerlei lekkere broodjes verzorgde tegen redelijke prijzen.

Alles was goed verzorgd  en het was vooral een gezellige sfeer, mede door de mooie liederen die werden gezongen door Ingrid Gans.

De weergoden waren ons ook gunstig gezind, zodat we niets te klagen hadden.

Er waren behoorlijk wat bezoekers, dus wat konden we nog meer wensen.

De leden van WLG mogen elkaar gerust een klopje op de schouder geven, hun eerste opzet kan echt geslaagd genoemd worden.

De deelnemers hebben voor zover ik het begrepen heb er ook echt van genoten.

Na afloop hoorde je van verschillende kanten.

“VOOR HERHALING VATBAAR”

Dus misschien tot het volgend jaar.

Toos Vogels

Andere (ingezonden reacties:)

  • Met een goede hobby, die de mens ook nog voldoening en plezier geeft, komen we ook op deze manier leuk in contact met elkaar!
  • Leuk dat je ook waardering krijgt voor je hobby, daardoor krijg je energie om ermee door te gaan en nieuwe dingen te maken.
  • Het was gevarieerd en het ging er ontspannen aan toe en er is veel  onderling contact geweest met bekenden en onbekenden.
  • Wat zijn er vele hobby’s hopelijk tot de volgende markt.