Voorlichting hart- en vaatziekten 22 februari

WLG-logo-klein

Kom 22 februari naar de voorlichting over hart- en vaatziekten

hartstichting-logo-horizontal-large@2x-49bb797c2cbc8a6c4e2bde9ccde66942

 

Ad van Gool, actief als freelance voorlichter voor de Hartstichting, komt ons tijdens de ‘inloop’ vertellen wat de stand van zaken is rond hart- en vaatziekten.

we_hebben_je_hart_nodig_logo-292x300 Specifiek gaat hij in op de grote verschillen tussen mannen en vrouwen hierbij. Er is meer onderzoek nodig want op dit moment sterven er meer vrouwen aan deze ziekten dan mannen. De Hartstichting voert hier nu gericht actie voor.

 

Gelukkig, zegt de Hartstichting, kan ieder mens veel doen om het hart in zo’n goed mogelijke conditie te houden. Hou rekening met wat je eet, zorg voor voldoende beweging, probeer je gewicht onder controle te houden.

Waar             In D’n Heuvel
Wanneer    maandag 22 februari, 13.30 uur is er koffie, de lezing begint om 14.00 uur.
Wie                Iedereen is welkom, U hoeft zich niet aan te melden. De toegang is gratis.

Ad van Gool vertelt ook zijn eigen levensverhaal: geboren met een hartafwijking stond zijn leven in het teken van zijn hartkwaal. Alles maakte hij mee op het gebied van de cardiologie, tot hij zes jaar geleden een harttransplantatie onderging.  ‘Een wonder en dat is het nog altijd’. Hij zegt ook ‘Discipline in mijn leefstijl heeft mij het leven gered’.

Voor informatie over de WLG-activiteiten kijk op deze website, bel naar: 06 41102625, of mail naar: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com