Voetballiefhebbers opgelet!!!!!

Wij gaan vrijdag 23 januari een PSV Stadiontour maken met een bezoek aan het PSV museum. In de enquête hadden 20 personen hiervoor belangstelling getoond.

PSV STADIONTOUR

Tijdens de PSV Stadiontour wordt men geïnformeerd over alle ins en outs van het PSV stadion. Wij bekijken diverse unieke plekken en komen dan op plaatsen waar men normaal gesproken niet komt, zoals het Perscentrum en de Sponsoretage met als hoogtepunten een bezoek aan de grasmat, de spelerstunnel en de kleedkamers.

PSV MUSEUM

Als wij het stadion hebben bezocht is het tijd om naar het PSV museum te gaan. Te zien zijn de bekende voetballers van vroeger en de grootste prijzen uit de clubhistorie. Ook kan men dit op een interactieve manier beleven. Bijzondere foto’s en unieke videobeelden zijn geselecteerd en met de audiotour kan men nog eens extra informatie en bijzondere geluidsfragmenten horen.

Programma:

  • Verzamelen om 09.30 uur bij de kiosk op de Heuvel in Gerwen.
  • Aanvang van de stadiontour om 10.00 uur onder begeleiding van een gids
  • Einde van de stadiontour om 11.00 uur
  • Vervolgens gelegenheid voor het nuttigen van een gratis drankje.
  • Daarna bezoek op eigen gelegenheid van het PSV museum.
  • Omstreeks 12.30 uur einde van het bezoek

De kosten hiervan bedragen  € 13,05 per persoon te voldoen na de stadiontour in de PSV FANstore. Pinbetaling is mogelijk.

Ter voorkoming van misverstanden: het is beslist niet zo dat uw keuze  in de enquête voor het bezoek aan PSV automatisch betekent dat u zich aanmeldt voor deelname hieraan.

Het is de bedoeling dat u zich uiterlijk 18 januari 2015 aanmeldt via onderstaand formulier. De ervaring met voorgaande museumbezoeken heeft geleerd dat aanmeldingen na 18 januari 2015 helaas niet meer meegenomen kunnen worden.

Na deze datum krijgt men bericht over het vervoer naar het PSV stadion en eventueel andere bijzonderheden zo die er mochten zijn.

De voetbalclub PSV is een begrip in onze regio en ook voor diegenen die niet zoveel op hebben met sport is dit misschien toch een ervaring om hier eens kennis mee te maken.

Paul Mol