Creatieve/hobby-markt op 10 oktober in Gerwen. Kom kijken en meedoen aan workshops

WLG-logo-klein

 De Werkgroep Leefbaarheid Gerwen organiseert een markt voor alle creatieve en kunstzinnige mensen uit Gerwen en omstreken. Wij nodigen alle mensen, jong en oud, uit naar de markt toe te komen. 

Kom kijken

en doe mee aan één van de miniworkshops die gedurende de markt worden gegeven zoals het maken van o.a. sieraden. dierenschilderijtjes, beeldboekjes of klein haakwerk. Ook kinderen kunnen aan workshops meedoen.

Deelnemers geven demonstraties van hun werkwijze bij b.v. vilten, bijenwas-kaarsen maken, poppenhuizen inrichten, beeldhouwen, e.d. U kunt tevens meewerken aan een gezamenlijk gelegenheids-mozaïek. Er worden ook diverse computerpresentaties getoond.

Dat er mensen wonen in Gerwen die muziekinstrumenten en boten bouwen wist u vast niet. Kom kennismaken, ze staan op de markt.

Wanneer    zaterdag 10 oktober a.s.           

Waar             in ’ t Huysven, de Huikert 35 in Gerwen

Tijd                van 11.30 uur tot 16.00 uur

Kosten         een bezoek aan de markt is gratis

 (voor deelname aan de workshops betaalt men alleen iets voor het gebruikte materiaal)

 

Er wordt net als vorig jaar gezorgd voor muziekintermezzo’s, koffie/thee met huisgebakken lekkers en een door “De 3 Gebroeders” verzorgde broodjeslunch en iets te drinken.

Nadere info vragen: mail naar werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com of bel naar 06-41102625. Informatie over de andere activiteiten en diensten van de WLG vindt U op de website www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl.