Swingend Summertime-concert in Gerwen

Vrijdag 22 juli verzorgen ervaren gipsy-gitaristen een Summertime-concert in café de Stam in Gerwen. De getalenteerde Finse gitarist Olli Soikkeli en de gipsy-gitarist Paulus Schäfer betreden samen met de ervaren bassist Noah Schäfer het podium in het intieme concert-café de Stam in Gerwen. Paulus en Noah wonen allebei in Gerwen.

Deze formatie brengt swingende gipsyjazz. De virtuoze gitaristen weten meerstemmige solo’s af te wisselen of synchroon te soleren. Muziek live gemaakt zien worden kan vrijdagavond 22 juli in café de Stam Gerwenseweg 38 in Gerwen, aanvang acht uur.

Het trio brengt originele interpretatie van klassieke nummers en ook eigen creatieve composities. De Finse gitarist Olli en de twee Gerwense muzikanten Paulus en Noah zijn bewezen vertolkers van dit genre van de jazzmuziek.

Kaarten reserveren

Na een serie concerten in Finland komt Olli Soikkeli samen met Paulus Schäfer naar café de Stam. Na het concert in Gerwen volgt eind deze maand een optreden op een internationaal gipsyfestival in Groot-Brittannië.

Kaarten voor het Summertime-concert in Gerwen kunnen à tien euro gereserveerd worden op info@sintimusic.nl of  via SintiMusic 06 8193 5569.

Fotobijschrift:
De Finse gitarist Olli Soikkeli (links) en gipsy-virtuoos Paulus Schäfer treden op in café de Stam Gerwen…..(foto SintiMusic)