Nieuwjaarsborrel en activiteitenkalender januari 2015

WLG-logo-kleinBeste Gerwenaren,

Hierbij nodigen wij jullie graag uit om samen in D’n Heuvel op maandag 5 januari vanaf 13:30 het glas te heffen op een nieuw jaar. (zie poster)  Laten we elkaar ontmoeten en kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Al onze activiteiten staan dan ook in het teken van ontmoeting. Van creatieve activiteiten, boeiende reisverslagen, samen zang en museumbezoek.

Activiteitenkalender  januari 2015:

nonnenmuseumWie gaat er vrijdag 9 januari 2015 mee naar het Nonnenmuseum? U kunt zich hier aanmelden.

WLG-sieraden-maken2Maandag 12 januari 2015 is er een workshop sieraden maken. U kunt hier meer informatie vinden en U aanmelden. Let op Vol=Vol

ittemee-5Ook is er vanaf vrijdag 16 januari 2015 de mogelijkheid om samen een keer per maand te eten met de WLG kookgroep “Ittemee“. Lees hier meer hierover.

3-maanden-mekongMaandag 19 januari 2015 kunt U komen luisteren naar een reisverslag: Drie maanden fietsen langs de Mekong in ZO-Azië. Margriet en Lucas Harms komen vertellen over hun fietstocht door Azië. Lees hier meer hierover.

Vrijdag 23 januari 2015 is er een bezoek aan het PSV stadion. Nadere informatie komt nog op de website www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl

samen-zingenMaandag 26 januari 2015 gaan we tijdens de inloop weer Samen zingen uit de liederenbundels. Mia de Louw, Piet Maas en Kees van de Sande zorgen wederom voor de muzikale begeleiding. Komt U ook weer meezingen? Aanmelden hoeft niet.

Dus zorg dat je erbij bent, wij kijken naar jullie uit! Houd de website in de gaten, hier staat  al het nieuws van WLG te lezen.

Wij wensen jullie een goede jaarwisseling en tot dan!

Met vriendelijke groet namens de Werkgroep.