Mountainbike clinic – 18 oktober 2015

Zondagmorgen 18 oktober a.s. van 10.00 tot 12.30 uur

 

Waar:
startpunt bij D’n Heuvel, de clinic vindt plaats in de Lieshoutse bossen
Voor wie:
jeugd van 9 tot 15 jaar, dus meiden èn jongens

WIE DURFT ?

 

De Werkgroep Leefbaarheid Gerwen organiseert ook dit jaar weer een mountainbike-clinic. We doen het dit jaar niet op woensdag maar op zondag zodat ook de jeugd die al op de middelbare school zit mee kan doen. We gaan een moeilijke heuvel pakken, een parcours rijden en allerlei andere moeilijke ‘kunsten’ uithalen.

Stoere meid
Stoere meid

MTB

Deelnemen aan de clinic kost €4,00. We verwachten dat iedereen zelf over een geschikte fiets en valhelm beschikt, of die kan lenen voor een paar uur. Zonder helm kun je niet meedoen met de clinic. Lukt fiets+helm lenen niet neem dan per mail contact op met de WLG. De werkgroep kan dan centaal het huren van fietsen en helmen regelen. Let op: als er een fiets + helm gehuurd moet worden komt er €8,50 bij. Het totaal komt dan op €12,50.

 

Aanmelden kan nu al maar moet in ieder geval vóór zaterdag 10 oktober gebeuren.

Voor overleg over eventuele fietshuur, en/of aanmelden kunt u mailen naar werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com. Aanmelden kan ook telefonisch via 06-41102625. Na aanmelding ontvangt U een inschrijfformulier. Info over alle WLG-activiteiten en diensten vindt u op de website www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl.

  Aanmelden voor de mountainbike clinic

  Achternaam

  Voornaam

  Adres

  Telefoonnummer

  E-mail

  Leeftijd

  Fiets en helm:

  eventueel een bericht