Ken je al de kookgroep “ITTEMEE”.

Beste Gerwenaren,

Vanuit het PON onderzoek is het idee ontstaan om een kookgroep op te richten  die toegang biedt aan Gerwenaren die het leuk vinden om andere mensen te ontmoeten, om samen  te eten, voor mensen die gezelschap zoeken of om eens onder andere mensen te zijn.

Daar hebben we werk van gemaakt. Een groep enthousiaste mensen is aan de slag gegaan,  overleggen, proefkoken, taken verdelen en PR opgezet.

KOOKGROEP “ITTEMEE” staat startklaar.

In januari gaan we beginnen. In de poster kan je precies lezen hoe je je kan aanmelden, hoeveel personen per keer kunnen komen eten, wat de kosten zijn, waar we eten en hoe laat we beginnen.

Schroom niet en meld je gewoon aan.

Welkom, namens de koittemee-2okgroep “ITTEMEE”.

Elkaar ontmoeten, andere dorpsgenoten leren kennen, waar kan dat beter dan tijdens een gezamenlijke maaltijd. Dus: “Ittemee“? Vrijwilligers van de Werkgroep Leefbaarheid Gerwen gaan vanaf januari 2015 elke 3e vrijdag van de maand een maaltijd verzorgen voor inwoners van Gerwen. Het wordt een eenvoudige 3-gangen maaltijd waarvoor men zich één week van tevoren dient aan te melden. De maaltijd wordt om 18.00 uur geserveerd in D’n Heuvel. Wij vinden het gezellig als U ook komt.

De volgende maaltijd is op 20 februari a.s. We kunnen 20 gasten ontvangen en: vol=vol. De maaltijd kost €8,50. Pinnen is niet mogelijk. Reserveren via het formulier onderaan dit bericht, via e-mail: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com, of telefonisch 06 41102625.ittemee-3

EET U OOK MEE ?

Fout: Contact formulier niet gevonden.