Hulde aan de koks van de kookgroep “Ittemee”

Vrijdag 16 januari is de kookgroep “Ittemee ” daadwerkelijk van start gegaan. Best een beetje spannend! Voor 20 dorpsbewoners koken, zorgen dat er een goed driegangen menu op tafel komt, dat het op tijd gaar is, dat er voor iedereen voldoende is, maar dat het ook vooral  lekker mag smaken?  Een goede voorbereiding en een duidelijke taakverdeling is dan ook cruciaal om het goed voor elkaar te krijgen.  En het is gelukt. Toen iedereen met voldoening achter de koffie zat is er een speciaal schrift rond gegaan waar iedereen, als je dat wilde, iets in mocht schrijven over die avond. Hieronder volgen wat uitspraken van de gasten.

“Was goed verzorgd en zeer smaakvol,  ga zo door”

“Geweldig initiatief,  lekker gegeten en gebuurt”

“Heerlijke Hollandse pot met een perfecte bediening”

“We hebben heel lekker gegeten en het was heel gezellig, voor herhaling vatbaar. Veel dank “

“Toppie, keigoed, gezellige sfeer en groep,   jullie hebben goed voor ons gezorgd, zorgzame bediening, ik kom zo elke maand!”

“Was heel lekker,  toetje iets te zuur!”

“Chapeau,  geweldig begin van de eetclub,  succes”

De boodschap is duidelijk en zo hebben wij het ook ervaren;  prima sfeer en iedereen zat heerlijk te eten en te buurten.  Op naar de volgende keer. Ittemee???

Je kan je nu al inschrijven voor de volgende  maaltijd. Die zal plaatsvinden op 20 februari. Je kan je opgeven tot een week van te voren tot en met 13 februari. Er mogen 20 mensen mee eten en vol is vol. Opgeven kan via de website, mail of telefoon van de WLG.

Aanmelden voor Ittemee kan via een speciale pagina op de website onder menu WLG / Aanmelden Ittemee