Activiteitenkalender WLG maart 2015

20130726 WLG logo normaalDe activiteiten vinden plaats tijdens de inloop op maandagmiddag, u kunt vanaf 13.30 uur terecht in D’n Heuvel. Rond 14.00 uur starten de activiteiten. ITTEMEE is altijd op de 3e vrijdagavond van de maand. De fietstochten zijn op vrijdagochtend en starten om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel.

2 maart          Beeldboeken maken voor volwassenen door Marja van Oppen. beeldbook1
Het beeldboek wordt opgebouwd uit enveloppen. Dit boekje wordt versierd met papier, lintjes, stof of tekeningen met verf of kleurpotlood. De materialen om de basis van het boekje te maken: enveloppen, lijm, karton voor de kaft en verfbeeldbook2 staan voor u klaar om te gebruiken. Om het af te maken dient u zelf mee te brengen: schaar, gekleurd papier, lint en andere materialen om uw boekje naar eigen wens verder te kunnen ‘aankleden’.
Deelname kost €2,50 voor het door ons aangeleverde materiaal.
Klik hier voor meer informatie en om U aan te melden.

6 maart          Korte fietstocht

9 maart          Vandaag krijgt u gelegenheid uw beeldboek verder af te maken.

13  en 20 maart        Korte fietstochten       

20 maart        ITTEMEE ?,  we gaan weer gezellig samen eten. ittemee-5Elke 3e vrijdag van de maand serveren we om 18.00 uur een 3 gangen-maaltijd voor Gerwenaren in D’n Heuvel. De maaltijd kost €8,50.
Wilt u ook mee-eten? Aanmelden voor deze maaltijd kan tot uiterlijk 13 maart.

23 maart        Reisverslag van de door Marja Schrurs, Joke van Gestel en Astrid Theunissenkenya-classis1 gemaakte sponsortocht door Kenia de ‘Kenya Classic’. Zes dagen hebben zij in het zuiden van Kenia gefietst en projecten bezocht om met eigen ogen te zien waar het sponsorgeld door AMREF aan is, en wordt besteed.kenya-classis2

amrefAmref Flying Doctors is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor een betere gezondheid in Afrika.

27 maart        Lange fietstocht

30 maart        Knutselen met brooddeeg voor kinderen van 4 tot 8 jaar. brooddeeg1We gaan maandagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur samen weer mooie kunstwerken maken. Kom jij ook ? Aantal plaatsen is beperkt, aanmelden uiterlijk 27 maart. Kosten: €2,00. Klik hier om Uw kind aan te melden.

brooddeeg2

Voor aanmelden en/of meer informatie over deze en andere activiteiten van de WLG zie de website: www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl,  bel 06 41102625, mail naar:   werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com of kom naar de inloop.