Activiteitenkalender september 2017

De zomervakanties zijn voorbij. De WLG-activiteiten gaan weer op volle kracht van start. Op maandag-middag is er vanaf 13.30 uur de wekelijkse ‘inloop’ in D’n Heuvel. Kom een kop koffie/thee of iets fris bij ons drinken. Er gaat vanaf 13.30 uur altijd een groepje wandelen rondom Gerwen. Na het wandelen schuiven ook zij gezellig even aan bij de ‘inloop’-gasten om iets te drinken en bij te praten. Op de vrijdagochtend wordt er gefietst en op 15 september zorgen de ITTEMEE-koks ’s avonds weer voor een  lekkere maaltijd.

1, 8, 15 en 22 september

 

Korte fietstochten, de start is steeds om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel. Er wordt een tocht gereden van ± 25 km met een gezellige koffiepauze. Als het weer erg slecht is gaat de fietstocht niet door. Bij twijfel over de weersomstandigheden kunt u bellen naar 06 41102625 (WLG) of 06 22571242.

15 sept “ITTEMEE?”-maaltijd. Als er nog plaats was en u heeft een bevestiging van uw reservering ontvangen dan kunt u vanavond aanschuiven bij de maaltijd die de ITTEMEE-koks vandaag voor u bereiden. U bent welkom vanaf 17.45 uur. De maaltijd kost €8,50, dat is inclusief koffie of thee na. Pinnen is niet mogelijk.
Aanmelden voor de maaltijd kan via de website of per mail naar ittemee.wlg@gmail.com
18 sept Rondreis door Madagaskar. Vanmiddag komt Lola Braun ons vertellen over deze bijzondere reis. Zij heeft natuurlijk ook weer prachtig beeldmateriaal om te vertonen. Waar:  in D’n Heuvel. De presentatie begint om 14.00 uur. De koffie staat klaar vanaf 13.30 uur. Iedereen is welkom, vooraf aanmelden is niet nodig.

25 sept Knutselkinderen gezocht die Hippe vogels komen maken. We gaan werken met kosteloos materiaal. Kinderen van 5 tot 8 jaar kunnen zich aanmelden voor deze workshop. Plaats: in D’n Heuvel. Tijd: van 15.30 tot 17.00 uur. Kosten: geen  Aanmelden kan tot uiterlijk 22 september.

29 sept Lange fietstocht, vandaag wordt een lange tocht gereden van  ± 60 km. We pauzeren dan natuurlijk, naast een gezellige koffiestop, ook om onderweg te lunchen.

  8 okt Vast voor uw agenda van oktober: houd 8 oktober vrij voor de 4e Creatieve Markt van de WLG.

Er is weer veel te zien, te horen en te doen. Er zijn workshops, heel veel kraampjes, lekkere hapjes en drankjes, koffie/thee en soep.

Iedereen is welkom in D’n Heuvel, de markt is open voor bezoekers van 11.00 tot 16.00 uur, de toegang is gratis

Voor aanmelden of meer informatie over diensten en activiteiten van de WLG zie deze website, of mail naar werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com.
Telefonisch is de WLG bereikbaar via nr. 06 41102625.