Activiteitenkalender november 2017

De WLG-activiteiten staan weer voor u klaar.

Op maandagmiddag is er vanaf 13:30 uur de wekelijkse inloop in D’n Heuvel. Kom een kop koffie, thee of iets fris bij ons drinken. Er gaat vanaf 13:30 uur altijd een groepje wandelen rondom Gerwen. Na het wandelen schuiven ook zij gezellig even aan bij de inloop om iets te drinken en bij te praten.

Op de vrijdagochtend wordt er gefietst.

Op zondag(!) 19 nov zorgen de ITTEMEE-koks weer voor een lekkere maaltijd.

3, 10 en 17 nov | Korte fietstochten

De start is steeds om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel. Er wordt een tocht gereden van ± 25 km met een gezellige koffiepauze. Als het weer erg slecht is gaat de fietstocht niet door.
Bij twijfel over de weersomstandigheden kunt u bellen naar 06 41102625 (WLG) of 06 22571242.

13 nov | Reisverslag: fietsen in Laos, Noord-Vietnam en China

Voor het vierde jaar fietsten Margriet en Lucas in ZO-Azië. Dit keer in Laos, Noord-Vietnam en China. Een kennismaking met drie verschillende, mysterieuze Aziatische landen. Traditionele volken, indruk­wekkende rijstterrassen en kleurrijke markten. Fietsen door stille dalen en klimmen over pittige heuvels. In China maakten ze kennis met een gebied dat nog nauwelijks door toeristen wordt bezocht. Dat betekende taalproblemen, praten met handen en voeten en dingen meemaken die volstrekt uniek zijn. Dit deel van de fietsreis ging door de provincie Yunnan. Een gebied met een waanzinnig natuurschoon, maar ook met grote tegenstellingen tussen arm en rijk. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u met ze ‘meefietsen’ op deze verre reis? Kom dan 13 november naar D’n Heuvel vanaf ± 14.00 uur tijdens de inloop. Vanaf 13:30 uur staat de koffie klaar.

20 nov + 11 dec | Kinderknutselworkshop: maskers maken

Deze workshop bestaat uit twee delen. We gaan op de eerste middag (20 november) de maskers boetseren van klei. In de dagen daarna worden de maskers door de organisatie gedroogd en in een keramiekoven gebakken. De tweede middag (11 december) gaan we de maskers verven. Het is dus twee keer lekker knutselen! De workshop wordt door drie keigezellige kleidames begeleid: Marijke Bartzke, Millie Groesen en Joke Kocken. Aanmelden kan hier.

• Voor kinderen van 9 tot 12 jaar
• 20 november en 11 december van 15:30 tot 17 uur
• De kosten voor de twee knutselmiddagen samen zijn € 6.

19 nov | “ITTEMEE?”-maaltijd — Let op: dit keer op zondag!

Als er nog plaats was en u heeft een bevestiging van uw reservering ontvangen dan kunt u vanavond aanschuiven bij de maaltijd die de ITTEMEE-koks vandaag voor u bereiden. U bent welkom vanaf 17:45 uur. De maaltijd kost € 8,50, dat is inclusief koffie of thee na.
Pinnen is niet mogelijk. Aanmelden voor de maaltijd kan via de website of per e-mail naar ittemee.wlg@gmail.com.

24 nov | Lange fietstocht

Vandaag wordt een lange tocht gereden van ± 60 km. We pauzeren dan natuurlijk, naast een gezellige koffiestop, ook om onderweg te lunchen.