Activiteitenkalender November 2016

 

De ‘inloop’ is er iedere maandagmiddag en voor iedereen. U kunt vanaf 13.30 uur terecht in D’n Heuvel. Wekelijks kunt u met een groepje mee voor een wandeling rondom Gerwen. Deze maand wordt er nog gefietst op vrijdag maar verdeeld over december, januari en februari gaan we weer een vijftal museums bezoeken. Meer informatie hierover vindt u bij de inloop en op de website. Tot 15 november kunt u uw keuze uit 10 musea nog doorgeven. De ITTEMEE-maaltijd is deze maand gewoon op de 3e vrijdag van de maand. Voor de maand december moeten we echter uitwijken naar een andere dag. Het (Kerst)ITTEMEE-maal is nu gepland op zondag 18 december.

 

  4 nov Korte fietstocht. We starten altijd om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel en onderweg wordt een gezellige koffie- theepauze ingepland.

fietsen-met-groep-5-door-het-westland-069

11 nov Korte fietstocht.
14 nov Presentatie Birma-reis. Als U vorig jaar bent komen luisteren en kijken naar het boeiende reisverslag over Japan dat Lola Braun toen verzorgde zult u vanmiddag zeker weer komen. Zij neemt u mee op haar rondreis door Birma en vertelt, bij prachtige beelden, over de achtergronden. Iedereen is welkom, u kunt vanaf 13.30 uur terecht in D’n Heuvel. De presentatie start om 14.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

167

18 nov Korte fietstocht
“ITTEMEE?”-maaltijd. Als er nog plaats was en u heeft een bevestiging van uw reservering ontvangen dan kunt u vanavond aanschuiven bij de maaltijd die de ITTEMEE-koks vandaag bereiden. U bent welkom vanaf 17.45 uur.
De maaltijd kost €8,50, dat is inclusief koffie of thee na. Pinnen is niet mogelijk.
Aanmelden voor de maaltijd kan via deze website.
Bij de ‘inloop’ is de ITTEMEE-cadeaubon te koop waarmee u een maaltijd cadeau kunt doen.ittemee-5
21 nov Kinder-workshop schilderen. We gaan een ‘kubistisch’ landschap maken. Workshop voor kunstenaars van 9 tot 12 jaar die willen werken á la Pablo Picasso en Juan Gris.
Wanneer: maandag 21 nov. van 15.30 tot 17.00 uur.
Waar: in D’n Heuvel.          Kosten deelname: €2,00
Aanmelden vóó 18 nov.img_0930-2
25 nov Lange fietstocht. Vandaag wordt een lange tocht gereden van ± 60 km. We pauzeren dan natuurlijk voor gezellige koffiestops maar ook om onderweg te lunchen. De start is om 9.30 uur vanaf  D’n Heuvel.

fietser

28 nov Workshop kerstkaart maken met een linosnede. We gaan een tekening overbrengen op linoleum, hem uitsnijden, inkt aanbrengen op het linoleum, op het papier leggen en gaan drukken met de deegroller. Veel werk maar met een bijzonder resultaat. Er is maar een beperkt aantal plaatsen. Aanmeldingen moeten vóór 24 november binnen zijn en vol is vol.
Wanneer: 28 november, 13.30 uur.
Waar: in D’n Heuvel.
Kosten €2,50, dat is inclusief materiaal.lino5734759_orig

 

Voor aanmeldingen en meer informatie over onze activiteiten en diensten
kijk op deze website,
bel naar: 06 41102625,
of mail naar: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com