Activiteitenkalender maart 2017

De museumbezoeken zitten er op, de belangstelling was groot en men vond de bezoeken heel geslaagd. Maar: de lente komt er aan, het wordt wat warmer dus vanaf vrijdag 3 maart gaan we weer lekker fietsen.
De WLG biedt diensten en ondersteuning aan op diverse terreinen zoals: klussen, vervoer, administratief /fiscaal, gezinsondersteuning en de bezoekersgroep die mensen steun kan bieden bij ziekte, eenzaamheid e.d. Schroom niet om een beroep op deze diensten te doen.
De WLG staat open voor ideeën van iedereen. Wilt u aandacht voor een bepaald onderwerp, heeft u zelf iets te presenteren dat voor breed publiek interessant is? Laat het ons weten. Vindt u het leuk om te helpen activiteiten van de grond te krijgen. Wij horen het graag.

3 mrt Korte fietstocht. Vandaag de eerste korte fietstocht van 2017. Zoals gewoonlijk starten we om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel. Op de laatste vrijdag van de maand wordt steeds een lange fietstocht ingepland.

6 mrt Schildercursus les 4. De groep die meedoet aan de schildercursus van in totaal 8 lesmiddagen komt vandaag weer bij elkaar. Als u later in het jaar ook wel mee zou willen doen met zo’n cursus, laat het de WLG dan weten. Mogelijk kan de cursus nog eens herhaald worden voor een nieuwe groep van 6 personen.

10 mrt Korte fietstocht. We starten om 9.30 vanaf D’n Heuvel.
15 mrt Stemmen. Vandaag gaan we toch zeker allemaal stemmen in D’n Heuvel.
17 mrt “ITTEMEE?”-maaltijd. Als er nog plaats was en u heeft een bevestiging van uw reservering ontvangen dan kunt u vanavond aanschuiven bij de maaltijd die de ITTEMEE-koks vandaag bereiden. U bent welkom vanaf 17.45 uur. De maaltijd kost €8,50, dat is inclusief koffie of thee na.
Pinnen is niet mogelijk.  Aanmelden voor de maaltijd kan via de site.
17 mrt Korte fietstocht. We starten om 9.30 vanaf D’n Heuvel.
20 mrt Biografisch schrijven. 3e Bijeenkomst van de groep “biografisch schrijven”, onder leiding van Louise Vettenburg. Bij voldoende belangstelling is zij bereid later in het jaar deze workshop nogmaals te verzorgen. Geef het door aan de WLG als u interesse heeft hieraan deel te willen nemen.
20 mrt Lente-knutsel voor kinderen van 6 -9 jaar. We gaan bloempotjes versieren en mooie bloemen maken. Tijd: van 15.30 tot 17.00 uur. Plaats: D’n Heuvel. Meedoen kost €2,00. Aanmelden kan t/m vrijdag 17 maart via het formulier op de website, per mail of telefonisch (zie gegevens onderaan deze pagina)

24 mrt Korte fietstocht. We starten om 9.30 vanaf D’n Heuvel.
25 mrt Landelijke opschoondag/André van der Maatdag. Nadere informatie volgt.

Er is veel hulp nodig dus noteer s.v.p.deze datum vast in uw agenda.

27 mrt Informatie-bijeenkomst ‘uitvaart verzorging’. Er bleek behoefte aan informatie over zaken rond een uitvaart. Elly de Groof, van het gelijknamige bedrijf dat werkzaam is op dit gebied, hebben we bereid gevonden om ons te informeren over dit thema. Tijd: ±14.00 uur. Plaats: in D’n Heuvel. Iedereen is welkom en vooraf aanmelden is niet nodig.

 

31 mrt Lange fietstocht. We rijden vandaag een tocht van ± 60 km, natuurlijk met gezellige pauzes voor koffie en de lunch.

Voor aanmelden of meer informatie over diensten en activiteiten van de WLG
•   zie deze website,
•   mail naar werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com.
•   Telefonisch is de WLG bereikbaar onder nr. 06 41102625.