WLG zomer

Activiteitenkalender juni, juli en augustus 2018

Op maandagmiddag is er vanaf 13:30 uur de wekelijkse inloop in D’n Heuvel. Kom een kop koffie, thee of iets fris bij ons drinken. Er gaat vanaf 13:30 uur altijd een groepje wandelen rondom Gerwen. Na het wandelen schuiven ook zij gezellig even aan bij de inloop om iets te drinken en bij te praten.

Op de derde vrijdag van de maand zorgen de ITTEMEE-koks weer voor een lekkere maaltijd. Introducés zijn zeker welkom, uiteraard wel met reservatie.

Fietstochten

De start is steeds om 9:30 uur vanaf D’n Heuvel. Er wordt een tocht gereden van ± 25 km met een gezellige koffiepauze. Als het weer erg slecht is, gaat de fietstocht niet door. Bij twijfel over de weersomstandigheden kunt u bellen naar 06 41102625 (WLG) of 06 22571242.

De laatste vrijdag van de maand rijden we een langere tocht van ± 60 km. We pauzeren dan natuurlijk, naast de gezellige koffiestop, ook om onderweg te lunchen.

4 juni | Kinderworkshop: ketting rijgen

ketting rijgen

Tijdens deze workshop gaan we kettingen rijgen met veel gekleurde vrolijke kralen en dierenfiguurtjes. Wie maakt de mooiste? De workshop wordt gegeven door Ellen Bezemer.
• Voor kinderen van 6 tot en met 7 jaar
• 4 juni van 15:30 tot 17 uur
• De kosten voor deze twee knutselmiddagen samen zijn € 3
• Opgeven via werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com of de website.

11 juni | Scrabble

Scrabble

Tijdens de inloop op 11 juni spelen we bij voldoende belangstelling een spelletje Scrabble.

15 juni | “ITTEMEE?”-maaltijd

Als er nog plaats was en u heeft een bevestiging van uw reservering ontvangen dan kunt u vanavond aanschuiven bij de maaltijd die de ITTEMEE-koks vandaag voor u bereiden.

Iedereen uit Gerwen is welkom! En als Gerwenaar mag u gerust een introducé van buiten Gerwen uitnodigen. Maar ook voor de introducé geldt: alleen met bevestiging van de reservering is er plaats voor u.

U bent welkom vanaf 17:45 uur. De maaltijd kost € 8,50, dat is inclusief koffie of thee na. Pinnen is niet mogelijk. Voor Ittemee zijn er ook cadeaubonnen verkrijgbaar van € 8,50.

Aanmelden voor de maaltijd kan via de website of per e-mail naar ittemee.wlg@gmail.com.

18 juni | Workshop: schilderen met papier

Workshop schilderen met papier

Tijdens deze workshop werken we abstract. Op een groot, stevig vel worden repen en vlakken verdeeld naar kleur en compositie. Daarna worden ze met behangplaksel vastgelijmd. En net als die eerdere keren zal iedereen versteld staan van wat voor mooie dingen daar uit gaan komen. Doe mee… er is plaats voor 20 mensen. De bijeenkomst wordt geleid door Kees van de Sande.
• 18 juni vanaf 13:30 uur tijdens de inloop in D’n Heuvel in Gerwen
• De kosten zijn max. € 2
• Opgeven via werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com of de website.

Juli en augustus | Overig

WLG zomer

In de zomermaanden juli en augustus is er gewoon inloop zonder speciale activiteiten. Maar als er belangstelling voor is, spelen we een spel, kleuren we mandela’s, gaan we sjoelen of maken we kaarten… En andere ideetjes zijn natuurlijk ook welkom! Dus heeft u een leuke suggestie, laat het ons vooral weten. We staan open voor van alles.

Ittemee (20 juli) en het wandelen en fietsen gaan in de zomermaanden ook gewoon door.