Activiteitenkalender juli 2015

 

Ook tijdens de zomermaanden is er gewoon ‘inloop’ op maandagmiddag, u kunt vanaf 13.30 uur terecht in D’n Heuvel.  ITTEMEE is altijd op de 3e vrijdagavond van de maand.

De fietstochten zijn op vrijdagochtend en starten om 9.30 uur vanaf D’n Heuvel.

Bij kinderactiviteiten staat altijd de begin- èn eindtijd vermeld.

 

3 juli Korte fietstochtfietsclub
10 juli Korte fietstocht
  Heeft u zin om op 17 juli gezellig aan te schuiven bij de maandelijkse ITTEMEE-maaltijd dan kunt u zich vandaag nog aanmelden. Leuk als u ook komt eten, u bent welkom. 
13 juli Kinderworkshop Kumihimo-armband maken Ellen Bezemer verzorgt deze workshop. Je kunt meedoen met deze workshop als je tussen de 7 en 12 jaar jong bent. Waar/wanneer: in D’n Heuvel van 15.30 tot 17.00uur. Materiaalkosten zijn €2,50IMG_6194
  Laatste dag dat er bij de ‘inloop’ kaartjes voor de “High Tea” gekocht kunnen worden (onder voorbehoud dat er nog plaats is). 
17 juli  Korte fietstocht 
  ITTEMEE?  Als u  zich heeft aangemeld dan kunt u vanavond         meegenieten van het driegangen-menu dat vandaag door het ITTEMEE-team wordt geserveerd. U bent welkom vanaf 17.45uur. De maaltijd kost €8,50, incl. koffie en/of thee. 20150515_164625
20 juli  High Tea voor 60+ theetantes uit Gerwen. Als u een kaartje heeft om deel te nemen aan de High Tea dan verwachten wij u om 15.30 uur in D’n Heuvel. Net als vorig jaar gaan we het gezellig maken en lekker genieten van de hapjes.imagesJR138860 
27 juli Rondleiding volkstuin. Na om 13.30 uur een kop koffie/thee te hebben gedronken bij de ‘inloop’ in D’n Heuvel wandelen we naar de volkstuin van Lizette Bomans aan de Papenvoortsedijk in Nuenen. Zij leidt ons rond in haar volkstuin en geeft uitleg. We drinken in de volkstuin een 2e  kop koffie/thee en na afloop lopen we weer terug naar de ‘inloop’. U kunt er voor kiezen per fiets te gaan. Ook met een scootmobiel is een groot deel van de tuin te bereiken.

Colorado State Univ. Field Day
Colorado State Univ. Field Day
31 juli Er is vandaag géén reguliere fietstocht.

                       

 

Voor aanmelden en/of meer informatie over deze en andere activiteiten en hulpdiensten van de WLG zie de website: www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl, bel 06 41102625, mail naar: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com, of kom naar de inloop op maandagmiddag.