Activiteitenkalender januari 2019

Op maandagmiddag is er vanaf 13:30 uur de wekelijkse inloop in D’n Heuvel. Kom een kop koffie, thee of iets fris bij ons drinken. Er gaat (mits het niet regent) vanaf 13:30 uur altijd een groepje wandelen rondom Gerwen. Na het wandelen schuiven ook zij gezellig even aan bij de inloop om iets te drinken en bij te praten.

Iedere derde vrijdag van de maand zorgen de ITTEMEE-koks weer voor een lekkere maaltijd. Wel op tijd aanmelden!

7 jan | NIEUWJAARSONTMOETING

voor iedereen, jong en oud, in Gerwen

Wij nodigen graag iedereen, jong en oud, in Gerwen uit om elkaar op 7 januari in D’n Heuvel te ontmoeten om samen met de WLG en de vrijwilligers het glas te heffen en de beste wensen uit te wisselen voor het nieuwe jaar 2019. Jullie zijn welkom vanaf 13:30 tot zeker 17 uur. Kom en loop even binnen en natuurlijk zijn jullie kinderen ook van harte welkom. Tot dan!

14 jan | Reisverslag: Fietsreis in Myanmar

Voor het vijfde jaar fietsten Lucas Harms en Margriet Bakx in Zuidoost-Azië. Na in de landen Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, China en Sri Lanka gefietst te hebben kozen ze in voorjaar 2018 voor Myanmar. Graag vertellen zij u meer over op 14 januari vanaf 14 uur in D’n Heuvel in Gerwen. Aanmelden is niet nodig. Vanaf half twee staat de koffie en thee klaar.

18 jan | “ITTEMEE?”-maaltijd

Als er nog plaats was en u heeft een bevestiging van uw reservering ontvangen dan kunt u vanavond aanschuiven bij de maaltijd die de ITTEMEE-koks vandaag voor u bereiden.
• U bent welkom vanaf 17:45 uur. Introducés zijn zeker welkom, uiteraard wel met reservatie.
• De maaltijd kost € 8,50, incl. koffie of thee na. Pinnen is niet mogelijk. Cadeaubonnen zijn te koop.
• Aanmelden voor de maaltijd kan via de website of per e-mail naar ittemee.wlg@gmail.com.

20 jan | Koffieconcert in D’n Heuvel – Erik Verhoef

Koffieconcert: Erik Verhoef Flamenco

Erik Verhoef studeerde af als Flamenco gitarist aan het conservatorium. Na een periode waarin hij zich de stijlen, ritmes, en technieken in Nederland en Spanje eigen maakte, werd het tijd om dit alles te vermengen met andere muziekstijlen. Dit leidde tot composities die niet alleen maar Spaans klinken. Invloeden uit de jazz, lichte muziek en klassieke muziek geven een eigen karakter aan de composities. In 2017 bracht Erik een eigen CD uit.
Aanvang om 14 uur in D’n Heuvel, zaal open vanaf 13:45 uur
• Kosten € 7,50 inclusief ontvangst met koffie/thee,
• Aanmelden via werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com of tel 06-41102625

21 jan | Start schilderscursus in D’n Heuvel

Er is nog plaats voor enthousiaste schilders. Beginners of gevorderden kunnen zich nog aanmelden. Info via werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com.

25 jan | Museumbezoek Museum Dansant in Hilvarenbeek

Aan de rand van Hilvarenbeek staat museum Dansant, gebouwd in art nouveau Tuschinsky stijl. In dit unieke gebouw zijn twee musea gevestigd. Als u het Museum Dansant en/of Museum Soet & Vermaeck bezoekt waant u zich in het begin van 1900.
• Bezoek om 10 uur, toegang € 9 per persoon inclusief koffie of thee, daarna een presentatie,
in de pauze frisdrank met knabbeltjes, Museumjaarkaart is niet geldig, pinbetaling mogelijk,
het museum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers
• Aanmelden via werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com of tel 06-41102625

28 jan | Lezing: valpreventie

Fysiotherapie Nuenen

Roosmarijn Overmars is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Nuenen. Hopelijk weet u na het bijwonen van deze bijeenkomst hoe groot het risico op vallen voor u is en wat u kunt doen aan preventie daarvan.
Wanneer: 28 jan om 14 uur, aanmelden is niet nodig
Waar: Gemeenschapshuis D’n Heuvel, Gerwen