Activiteitenkalender februari 2016

De ‘inloop’ is iedere maandagmiddag. U kunt vanaf 13.30 uur terecht  in D’n Heuvel.  De fietstochten op vrijdag starten weer in maart. De wekelijkse wandelingen op de maandagmiddag gaan wel gewoon door. De ITTEMEE-maaltijden zijn steeds op de 3e vrijdag van de maand.
Het jaarverslag 2015 van de Stichting Leefbaarheid Gerwen is gepubliceerd. Het is te vinden op deze website door te klikken op WLG in de menubalk, kies ARCHIEF JAARVERSLAGEN in het uitklapmenu, en kies dan : Jaarverslag 2015.
(of nog sneller door hier te klikken.)

5 febr Vandaag bezoeken we het Textielmuseum in Tilburg.  Aan de mensen die zich hadden aangemeld  is al de 1e informatie toegestuurd.

BliknaarbuitenvanuitEntreeGebouw-jpeg

  8 febr Het is dan wel carnaval maar de “inloop” gaat gewoon door.
De (klein)kinderen zijn vrij van school dus breng ze gezellig mee.
Bij voldoende belangstelling willen we een verhaal gaan voorlezen.untitled
15 febr 2 Daagse workshops papier-maché. Voor volwassenen tijdens de inloop,  voor kinderen van 8 t/m 12 jaar van 15.30 tot 17.00 uur.
Op deze 1e dag wordt een vogel of vis gemaakt die, na het drogen, op 29 februari verder wordt afgewerkt en geverfd.
Kosten €2,00.
Aanmelden is noodzakelijk en dat kan tot uiterlijk 12 februari.IMG_3752
16 febr Laatste dag dat u zich kunt aanmelden voor de ITTEMEE-maaltijd van 19 februari. Reserveer op tijd want vol=vol. Zodra de maaltijd is volgeboekt wordt dit op de website bekend gemaakt.

act-ittemee

19 febr We brengen vandaag een bezoek aan het SIEMei Museum in Veghel. De mensen die zich hebben aangemeld krijgen de benodigde informatie tijdig toegestuurd.

logo_siemei

  “ITTEMEE”? Als er nog plaats was en uw reservering is bevestigd dan kunt u vanavond meegenieten van het driegangen menu dat door ITTEMEE wordt geserveerd. U bent welkom vanaf 17.45 uur.
De maaltijd kost €8,50, dat is inclusief koffie of thee na.
Pinnen is niet mogelijk.ittemee-5
22 febr Ad van Gool is voorlichter voor de Hartstichting. Hij komt vertellen over hart en vaatziekten, en specifiek over de verschillen bij mannen en vrouwen. Hij vertelt ook zijn eigen levensverhaal. Geboren met een hartafwijking stond zijn leven in het teken van zijn hartkwaal.  Alles maakte hij mee op het gebied van de cardiologie, tot hij zes jaar geleden een harttransplantatie onderging. Lezing begint om 14.00 uur.

hartstichting

29 febr 2e Dag van de papier-maché workshops. De volwassenen kunnen tijdens de inloop hun werkstuk afmaken en de kinderen kunnen van 15.30 tot 17.00 uur terecht om hun kunstwerk te komen voltooien.

9702773_orig

Voor aanmeldingen en meer informatie kijk op deze website, bel naar: 06 41102625, of mail naar: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com.