Activiteitenkalender december 2015

De ‘inloop’ is iedere maandagmiddag. U kunt vanaf 13.30 uur terecht  in D’n Heuvel.  De fietstochten starten weer in maart 2016. De wekelijkse wandeling gaat wel gewoon door. De ITTEMEE-maaltijden zijn op de 3e vrijdag van de maand.

4 dec Vandaag het eerste museumbezoek van deze winter. We gaan met de mensen die zich hebben aangemeld naar Museum De Wieger in Deurne. Zij hebben inmiddels alle benodigde informatie al ontvangen.

VB-Museum%20de%20Wieger%20aangel%20wk%2050%2006

 14 dec Henny Hommersom presenteert tijdens de ‘inloop’ de India-projecten die zij al sinds 1991 ondersteunt. Door het vertonen van foto’s en film-beelden biedt zij ons inzicht in de leefomstandigheden van de mensen daar.  Zij laat ook zien hoe ze, op kleine schaal, maar met grote inzet toch  de mensen daar kan helpen. Binnenkort reist zij weer naar India en zal ons daar komend voorjaar verslag van komen doen.  Mogelijk kunnen wij ook iets bijdragen. Begintijd van de presentatie: ±14.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

IMG_1512 (2)

15 dec Deze dag kunt u zich nog aanmelden voor de ITTEMEE-maaltijd van 18 december. Reserveer op tijd want het aantal gasten dat we kunnen ontvangen is beperkt en vol=vol.

ittemee-2

18 dec “ITTEMEE”? Als er nog plaats was en uw reservering is bevestigd dan kunt u vanavond meegenieten van het driegangen menu dat door ITTEMEE wordt geserveerd. U bent welkom  vanaf 17.45 uur. De maaltijd  kost €8,50, dat is inclusief koffie of thee na.

ITTEMEE?

21 dec Vandaag gaan we tijdens de ‘inloop’  Kerststukjes maken. Men dient zelf een schaal of vaas mee te brengen en takjes, bessen, vruchten, een kaars  e.d.  Alles dus om er uw persoonlijke kerststuk van te maken. De WLG stelt wel blokken oasis en wat extra groen beschikbaar. Halverwege de middag verzorgen Martin Bergmeijer en Cees van Cappellen  een muziekoptreden. Met een een gezamenlijke afsluiting ronden we deze gezellige middag af. De begintijd is 13.30 uur.

Leuk-kerststuk-om-zelf-te-maken-met-instructiefilmpje_1445503134-van-brapie

28 dec Wij willen graag tijdens de ‘inloop’ het glas met u heffen, wat napraten over het afgelopen jaar en vooruitblikken naar 2016. Wat zijn uw, en onze wensen en verwachtingen. U bent van harte welkom tussen 13.30 en 17.30 uur.

champagne

 

Voor aanmeldingen en meer informatie over onze activiteiten kijk in het WLG-menu ‘berichten’ van deze  website, bel naar: 06 1102625, of mail naar: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com.