En verder …

Wandelingen
Iedere week wordt er gewandeld met de wandelgroep. In de mooie omgeving van Gerwen worden verschillende routes gelopen. Het tempo en de afstand wordt per keer bekeken zodat het passend is bij de groep. De wandelaars kunnen na de tocht aanschuiven bij de inloopmiddag voor een heerlijk kopje koffie.

Fietstochten
Zodra het in het voorjaar weer wat mooier weer wordt, begint de WLG met de wekelijkse fietstochten. Iedere week wordt er een andere route uitgezocht.
De fietsgroep komt op deze manier op de mooiste plekken. Soms zijn deze plekjes verrassend en nog niet eerder door iedereen ontdekt.

Museum bezoeken
In de winter, als er niet gefietst kan worden, organiseert de WLG een aantal museum bezoeken. Met auto’s of een bus worden musea bezocht die zorgvuldig door de organisatoren zijn uitgezocht. Tijdens deze bezoeken wordt er door de tijd gereisd, er komen herinneringen boven en er worden nieuwe dingen geleerd.

Creatieve markt
Eén keer per jaar organiseert de WLG de Creatieve markt, ondertussen een begrip in de regio. Creatieve mensen uit Gerwen en omgeving laten hier hun hobby’s zien en verkopen hun zelfgemaakte creaties. Er zijn vele kraampjes waar oude ambachten en nieuwe technieken worden getoond op het gebied van creatieve hobby’s. Dit kan heel uiteenlopend zijn, van schilderijen tot vilten creaties en van sieraden tot beelden. Mensen met een creatieve hobby kunnen een kraam huren. Iedereen kan komen als bezoeker, het is zeker de moeite waard.