Agenda

feb
17
zo
Receptie Raod van Zatterdag @ Auberge Vincent
feb 17 @ 15:00
feb
22
vr
Receptie Dwersklippels
feb 22 @ 19:00

De receptie van de Dwersklippels wordt bezocht door een kleine delegatie van onze vereniging met enkele hoogheden, grootvorst, president, fotograaf en enkele raadsleden die geen functie hebben tijdens onze zwamavond. Aanwezig in Nuenen 19.00u, 19.15u op het podium, 19.45u terug in de eigen residentie.

Eerste Zwamavond @ Residentie D'n Tent
feb 22 @ 20:11
feb
23
za
Seniorenmiddag @ Residentie D'n Tent
feb 23 @ 13:11

Ook dit jaar gaan wij er weer een supergezellige seniorenmiddag van maken! De seniorenmiddag 2019 vindt plaats op 23 februari in Residentie D’n Tent. De tent zal deze middag open zijn vanaf 13:11 uur. Natuurlijk wordt er ook dit jaar weer gekiend voor fantastische prijzen! Verder zullen onze eigen Knappen van De Narre-Kappen komen optreden en zullen er een aantal oude bekenden op het podium staan.

Speciaal voor ons 55-jarig bestaan zijn wij dit jaar van plan om iets spectaculairs op het podium neer te zetten. Wellicht zijn ze al bekend bij u, want 11 jaar geleden stonden zij namelijk ook al op het podium in Gerwen! Zij hadden zelf ook in de zaal kunnen zitten, maar zij willen jullie graag nog een keer mee terug nemen naar de geweldige herinneringen van 11 jaar geleden. Heeft u al enig idee wie het zouden kunnen zijn?

Dit jaar wordt alweer voor de 10e keer de Senior van het Jaar bekend gemaakt. Iemand met grote toegevoegde waarde zal in het zonnetje worden gezet op deze middag!

Komt u ook kienen voor de fantastische prijzen?

Tweede Zwamavond @ Residentie D'n Tent
feb 23 @ 20:11
feb
24
zo
Fotoshoot ED
feb 24 @ 10:00
Receptie CV De Narre-Kappen @ Residentie D'n Tent
feb 24 @ 12:33

Op zondag 24 februari vindt de prinsenreceptie van CV De Narre-Kappen plaats in Residentie D’n Tent, op het Heuvelplein in Gerwen. U bent hartelijk uitgenodigd om vanaf 14:11 uur zowel het prinsentrio als het jeugdprinsentrio te komen feliciteren. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje en een flinke dosis gezelligheid! Wilt u de hoogheden graag publiek toespreken of komt u met een groot gezelschap? Meld u dan vooraf aan via secretaris@narre-kappen.nl om lang wachten te voorkomen. Graag tot ziens op 24 februari! Alaaf!

feb
26
di
Prinsentreffen Roermond
feb 26 @ 19:00

tijd volgt nog

feb
27
wo
Jeugdreceptie CV De Dwersklippels @ Tienertent Nuenen
feb 27 hele dag

tijd volgt nog

feb
28
do
Ziekenbezoek
feb 28 @ 19:00
mrt
1
vr
Schoolcarnaval @ Residentie D'n Tent
mrt 1 @ 10:45 – 12:30

tijd onder voorbehoud

Derde Zwamavond @ Residentie D'n Tent
mrt 1 @ 20:11

 

mrt
2
za
Sleuteluitreiking / D’n Aftrap @ Tienertent Nuenen
mrt 2 @ 11:00
Carnavalsoptocht Gerwen @ Gerwen
mrt 2 @ 14:11

Meedoen met de optocht
Inschrijven voor de optocht gaat het makkelijkst met het inschrijf­­formulier. Daar vindt u ook het reglement en overige informatie.

Route en tijd
De route is hetzelfde als vorig jaar. Scan de QR-code bij het kaartje hieronder voor de volledige beschrijving van de route. De optocht start op zaterdag 2 maart om 14:11 uur.

Publieksprijs
Onderweg worden er weer stembiljetten voor de publieksprijs uitgedeeld. Hiermee kunt u als toeschouwer stemmen op de groep of deelnemer die volgens u de leukste act neerzet. Tijdens het Optochtbal worden de publieks- en juryprijzen uitgereikt.

Optochtbal met Handsome Willy and the Leftovers!
Een keigezellig feestje na afloop van de Gerwense optocht in de tent! Dit jaar met Handsome Willy and the Leftovers. Een achtkoppige coverband uit de regio Eindhoven die van elk optreden één groot feest maakt. HWLO neemt je mee op een reis door de tijd met verrassende covers van rock tot soul en alles daartussen in!

Ook dit jaar weer: win als best verklede groep of individu!
Kom in een zo mooi, carnavalesk en origineel mogelijke outfit naar het Optochtbal en verdien een leuke prijs!
We hebben twee categorieën: een prijs voor groepen en een prijs voor individueel (max. twee personen).

Optochtbal @ Residentie D'n Tent
mrt 2 @ 15:11

Zaterdag 2 maart Optochtbal

Aansluitend op de Gerwense optocht: Optochtbal in Residentie D’n Tent van CV De Narre-Kappen
Gratis entree!

Optochtbal met Handsome Willy and the Leftovers
Een keigezellig feestje na afloop van de Gerwense optocht in de tent! Dit jaar met Handsome Willy and the Leftovers. Een achtkoppige coverband uit de regio Eindhoven die van elk optreden één groot feest maakt. HWLO neemt je mee op een reis door de tijd met verrassende covers van rock tot soul en alles daartussen in!

Ook dit jaar weer: win als best verklede groep of individu
Kom in een zo mooi, carnavalesk en origineel mogelijke outfit naar het Optochtbal en verdien een leuke prijs!
We hebben twee categorieën: een prijs voor groepen en een prijs voor individueel (max. twee personen).

 

mrt
3
zo
Bezoek optocht Nuenen @ Nuenen
mrt 3 hele dag

tijd nog onbekend

Carnavalsmis
mrt 3 @ 11:00
Jeugdmiddag @ Residentie D'n Tent
mrt 3 @ 15:11
Gerwense Playbackavond @ Residentie D'n Tent
mrt 3 @ 20:11

De carnavalszondagavond staat al jaren in het teken van onze playbackshow. Dit event is de laatste jaren uitgegroeid tot een happening voor Gerwen, maar ook voor carnavalsvierders van onze zusterverenigingen. Ook dit jaar verwachten wij weer vele vriendengroepen, rasartiesten, hoogheden en oud-hoogheden uit heel Nuenen c.a. die op ons podium de longen uit hun lijf playbacken. Op deze avond zal ook Amazing Piano voor u optreden.

Amazing Piano (John van der Heijden) 
John beschikt over een onuitputtelijk arsenaal aan nummers uit de Nederlandse en Internationale muziekhistorie. ”De juiste muziek op het juiste moment” is volgens John de sleutel van zijn succes. Zichtbaar met veel plezier en het liefst in gepaste kleding presenteert John zijn muziek graag met een flinke dosis humor.

Naarmate het feest vordert, worden de vleugel en entertainer wat uitbundiger. Zij nemen het publiek mee op een muzikale reis. Het duurt niet lang of de eerste gasten nemen plaats op de barkrukken rondom de vleugel. En dan komt het “Amazing Piano effect” tot leven. Op de piano liggen de microfoons al op u te wachten. John speelt in op uw verzoek zonder daarbij zelf de regie van het feest uit het oog te verliezen. Dus wie wil meezingen, mag dat. En waar dat eindigt?

Aan mensen van buiten Gerwen is gedacht. Lijn 111 rijdt ook op zondag, dus geen probleem om in Gerwen te geraken!

Ps. Mochten er talenten zijn die zich niet hebben opgegeven voor de Playback, dit kan nog steeds! Er ligt altijd eeuwige roem in het verschiet en wellicht een mooie carrière in de showbizz. Opgeven kan bij Johan de Louw op het volgende e-mailadres: playback@narre-kappen.nl.

mrt
4
ma
Bezoek optocht Nederwetten @ Nederwetten
mrt 4 hele dag

tijd nog onbekend