Openbare vergadering Dorpsraad Gerwen 19 juli 2016

Woningbouw in Gerwen

De Dorpsraad Gerwen organiseert op dinsdagavond 19 juli 2016 weer een openbare vergadering voor alle inwoners en andere geïnteresseerden in het dorpshuis d’n Heuvel in Gerwen. Het belangrijkste onderwerp is de nieuwbouw van woningen in Gerwen. Op 7 juli wordt het grondexploitatieplan in de Nuenense gemeenteraad behandeld. Als dat goedgekeurd wordt, dan kunnen er nieuwe huizen in Gerwen gebouwd worden. Binnen het plan Gerwen ZO zullen een zestigtal huizen worden gerealiseerd, variërend van starterswoningen tot vrijstaande koophuizen. De verkoper en ontwikkelaar van dit plan is Gerwen ZO bv.

Tijdens onze openbare dorpsraadsvergadering op 19 juli zullen Harry van Lieshout van bouwbedrijf van Santvoort uit Veldhoven en een vertegenwoordiger van de gemeente hun plannen met ons delen. Ook zal worden bekend gemaakt hoe men in aanmerking kan komen voor een van deze woningen. Om 20:00 uur gaat de dorpsraadsvergadering beginnen en staat de koffie klaar, graag tot dan!

Namens De Dorpsraad Gerwen, Rob Appelhof.

P.S. De eerder in de Rond de Linde en De Nuenense Krant gepubliceerde datum van de openbare vergadering is niet correct!

De agendapunten van deze vergadering kunt u HIER nalezen.