de dorpsraad van Gerwen is altijd erg benieuwd naar uw mening

Beste dorpsgenoot,

De dorpsraad is altijd erg benieuwd naar uw mening! Daarvoor hebben we nu een heel mooi nieuw middel ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig uw mening kunt geven:  OPPI.

Hoe werkt het?
In OPPI worden een aantal korte stellingen getoond waarover we graag uw mening willen weten. Door de stelling te verslepen of te swipen geeft u eenvoudig uw mening: naar rechts als u het eens bent met de stelling, en naar links als u het oneens bent. HeOPPI-1eft u geen mening, dan  kunt u dat bovenaan  aangeven. En als u de vraag wilt overslaan en dus later wilt beantwoorden klikt u op “overslaan”.

Testfase

OPPI is nog in ontwikkeling en dorpsraad Gerwen is één van de 4 dorpsraden die de OPPI-app helpen uittesten *). Tot 1 maart kunnen verbeterpunten nog worden aangepast. Daarna kunnen alle dorpsraden in Brabant gebruik gaan maken van OPPI. Als het goed bevalt, zal ook dorpsraad Gerwen in de toekomst vaker gebruik gaan maken van OPPI.

Als u eenmaal bent aangemeld krijgt u vanzelf een mailtje van de dorpsraad zodra er nieuwe stellingen zijn geplaatst. Wilt u dan niet meer meedoen, dan kunt u dat eenvoudig aangeven met de afmeldknop.

Doet u ook mee?

Wij hopen dat u wilt meedoen en dat u zich aanmeldt bij OPPI. Nadat u zich heeft aangemeld krijgt u een mailtje met uw wachtwoord. Daarmee kunt u inloggen met uw smartphone, tablet, laptop of computer, en de stellingen van de dorpsraad beantwoorden. Mocht u bij de aanmelding of bij het invullen van de stellingen problemen ervaren, neemt u dan even contact met ons op.
Aanmelden kan via deze link.
Stuur deze mail door naar andere dorpsbewoners of deel OPPI via facebook, want hoe meer mensen meedoen, hoe beter we de mening van alle bewoners in beeld kunnen krijgen! En hoe leefbaarder wij ons dorp kunnen maken!

Tot OPPI!

Met vriendelijke groet, De dorpsraad Gerwen

Contact met de dorpsraad Gerwen kan via e-mail dorpsraadgerwen@gmail.com

Tijdens de testfase kunt u met opmerkingen en vragen over OPPI terecht bij digitaaldorpspleingerwen@gmail.com 

*)  OPPI wordt ontwikkeld door het PON en Thunderbuild in opdracht van de provincie Noord-Brabant en de Vereniging Kleine Kernen Noord-Brabant (VKKNB). OPPI wordt nu door de dorpsraden Wagenberg, Chaam en Gerwen en de VKKNB getest.