Team Stam 8 van Gerwense Dartclub ongeslagen kampioen

Het team Stam 8 is ongeslagen kampioen geworden in de tweede klasse van de Peelland Dart Bond seizoen 2016/2017. Het team van Dartclub de Stam Gerwen kwam drie keer een gelijkspel overeen.

In Stam 8 spelen Harald Cornelissen en Oscar Freijne uit Helmond, Bas Engelen uit Eindhoven, Maarten Dekkers en Leon Kuijten uit Nuenen en Gerwenaar Bas van Keulen. Dartclub de Stam Gerwen huldigde vorige maand al het team Counter Darts als eerst kampioen van de club. Zaterdag 10 juni speelt Stam 8 om het algeheel kampioenschap van de tweede klasse van de Peelland Dart Bond. Bij een overwinning tegen de drie andere kampioenen mag Stam 8 eind juni gaan strijden om het Nederlands kampioenschap.

Belangstelling voor de dartsport?
Dartclub de Stam kan nog diverse leden en/of teams gebruiken voor de komende competitie. Ook kunnen aspirant-darters deelnemen aan de onderlinge zomercompetitie van deze club. Belangstellenden kunnen contact opnemen met secretaris Bas van Keulen 06 – 5396 5925. Zelf langskomen in café de Stam, Gerwenseweg 38 in Gerwen kan natuurlijk ook.

Bestuurslid Martien Smits (links) overhandigt het kampioensshirt aan Bas Engelen…