Swingende show van Paulus Schäfer Trio & Dominique Paats in concertzaal de Stam

Vier rasmuzikanten zorgde derde Kerstdag voor een aanstekelijke en swingende show in ‘concertzaal’ de Stam in Gerwen. Publiek en muzikanten genoten zichtbaar van de Magical Music Party. Er zit veel muziek in Gerwen, aldus een concertganger.

Gerwenaar Paulus Schäfer, zijn broer Noah en Romino Grünholz vormen het Paulus Schäfer Trio. Tel daarbij op de beroemde accordeonist Dominique Paats uit Maastricht en dan staan er vier rasmuzikanten die met hart en ziel spelen. Dat hoorden, zagen en voelden ook de ruim tachtig concertbezoekers, die de handen zowat stuk klapten tijdens deze magische muziekavond. Talrijke solo’s, een ritmesectie die klonk als een klok en een vingervlugge accordeonist die ook de prachtigste tonen uit zijn bugel de zaal instrooide. Bij het spelen van Kleine Jongen (André Hazes e.a.) ging het dak eraf.

Barcompetitie Het concert op zaterdagavond 27 december is door een viertal vaste Stamgasten op touw gezet in het kader van de barcompetitie. Eerder stond het plaatselijk café in deze competitie al in het teken van een Goed/Foutparty en het ZomerCarnaval.

Zingen en dansen Tijdens de swingende show werd volop meegezongen en gedanst. Het avondvullende programma bestond uit nummers van o.a. Django Reinhardt, Burt Bacharach, Neil Diamond, Gilbert Bécaud, Barry Manilow en André Hazes.

CD ROCKY De nieuwe cd ROCKY van het Paulus Schäfer Trio & Dominique Paats is te koop bij de muzikanten.