Sjors Driessen uit Gerwen vrijwilliger van het jaar 2014 gemeente Nuenen

Op vrijdag 2 januari is Sjors tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Nuenen in dorpshuis De Koppelaar in Nederwetten gehuldigd als vrijwilliger van het jaar 2014. De onderscheiding werd hem uitgereikt door wethouder Wijnands van de gemeente Nuenen. De wethouder las de uitgebreide lijst voor van activiteiten die de 25 jarige net afgestudeerde Sjors voor de diverse verenigingen heeft georganiseerd en nog steeds organiseert.

Sjors is vanaf 2005 trekker van het jeugdweekend, ontvangst Sinterklaas, Grote Clubactie en het vrijwilligersfeest binnen Juventud. Dit is een samenwerkingsverband van de jeugdafdelingen binnen voetbalvereniging RKGSV te Gerwen en RKSV Nederwetten. Daarnaast organiseert hij losse activiteiten, zoals sponsoractiviteiten van supermarkten ten gunste van Juventud.

Naast zijn inzet voor de voetbalclub maakt Sjors deel uit van de Stichting Parkevenementen en organiseert hij de Koningsnacht, Koningsdag en het Bevrijdingsfeest.

Vanaf 2008 is hij commissielid van het Oranje Comité in Gerwen en organiseert hij spelletjes voor de kinderen.

Vanaf 2007 is hij verantwoordelijk voor spelactiviteiten, planning en algemene organistie van de Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Kindervakantieweek Gerwen.

Een aanzienlijk lijst die hij altijd naast zijn studie heeft uitgevoerd. Hij heeft de opleiding horecamanagement gevolgd en daarvoor cum laude afgestudeerd. Vervolgens heeft hij Vrije Tijdsmanagement gestudeerd aan de NHTV in Breda en heeft zijn studie afgerond met een jaar ondernemerschap.