Kofferbakverkoop Gerwen

Een initiatief van het Comité Gerwen Aktief

Heeft u nog bruikbare kleding liggen waar u van af wilt? Of wilt u Kofferbakverkoop-Gerwen-2011-41-120x120zelfgemaakte sieraden of schilderijen verkopen? Laad uw spullen in de auto en doe mee aan de Gerwense kofferbakverkoop!

De eerstvolgende kofferbakverkoop in Gerwen vindt plaats op zondag 27 september 2015 op de graslanden rond het gildeterrein. De kofferbakmarkt van Gerwen is een gezellige markt met brocante, tweedehands kleding, boeken, speelgoed, curiosa, sieraden, gereedschap, antiek, meubels, dvd’s, witgoed, fietsen, games, zelfgemaakte artikelen, planten, apparaten, ambachtswerk, noem maar op! Alles kan, zolang het maar in de auto past. Maar een busje of aanhanger gebruiken mag natuurlijk ook. Voor de kinderen is er een leuk springkussen en u kunt  terecht bij de kantine om even gezellig na te praten of een hapje te eten.

Het principe van de kofferbakverkoop komt uit Engeland: de carboot sale, waarbij de mensen rechtstreeks vanuit de kofferbak van hun auto hun waren (vaak overtollige spullen) tegen een zacht prijsje verkopen en zo toch een leuk bedrag overhouden. Inschrijven als verkoper kan via het inschrijfformulier.

Praktische informatie voor bezoekers
Het marktterrein is open voor het publiek tussen 08.30 en 15.30 uur. Entree € 2,- per persoon (dit is inclusief een kop koffie of thee aan de bar op vertoon van uw entreebewijs), voor kinderen tot en met 12 jaar is het gratis toegang. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en parkeren is gratis. Op het terrein zijn toiletten aanwezig. U kunt er ook terecht voor een hapje of een drankje.

Het parkeerveld kan na regen wat modderig zijn, denk aan geschikt schoeisel!

kofferbakmarkt-gerwen-achtergrond