GMK zoekt muzikanten voor project

De komende maanden zullen voor het Gerwens Muziekkorps bijzondere maanden worden. Soms moet je als vereniging namelijk oude dingen veranderen en nieuwe dingen toevoegen. Dat gaat zeker gebeuren dit jaar!

Fietsen voor Muziek

Op de eerste plaats zal het jaarlijkse evenement ‘Fietsen voor Muziek’ niet doorgaan. Door het dalende aantal fietsers is het niet meer op te brengen om de tocht groots te organiseren. Jarenlang hebben we ons als vereniging met hart en ziel ingezet om deze dag tot een hele mooie te maken. Het doet dan ook pijn om dit evenement niet meer in ons programma te hebben.

Projectmuzikanten

Gelukkig is er ook goed nieuws! De komende maanden zal het muziekkorps namelijk stevig repeteren voor een bijzonder concert op 8 januari 2017. Een concert in Weense stijl! Na alle walsjes en bijzondere acts wordt het jaar ingeluid met een borrel. De voorbereidingen zijn in volle gang, er worden prachtige jurken uitgezocht, dansers zijn de wals aan het oefenen, oliebollenbakkers zijn  de GMK-bol aan het ontwikkelen en de champagnekurken ploppen uit hun flessen tijdens repetities.

Denk je nu: Ik speel een muziekinstrument en zou graag meedoen! Dan is dit je kans: voor dit Weense Nieuwjaarsconcert zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om op projectbasis mee te spelen met het GMK. Vanaf nu kun je op woensdagavond repeteren en speel je mee met dit mooie themaconcert. Je moet wel een zeker niveau hebben, want de stukken zijn niet allemaal even gemakkelijk. Wil je meer informatie? Mail naar info@gerwensmuziekkorps.nl of kom woensdagavond vanaf 19.30 uur langs in gemeenschapshuis D’n Heuvel in Gerwen.

Zoek ons ook op Facebook! www.facebook.com/gerwensmuziekkorps