Gipsy Jazz-concert in café de Stam Gerwen

Het befaamde Paulus Schäfer Trio en accordeonist Dominique Paats treden woensdagavond 23 december op café de Stam in Gerwen. Het wordt een swingende gipsy jazzavond in kerstsfeer in de tot concertcafé omgetoverde Stam.  De gitaristen van het Paulus Schäfer Trio en accordeonist Dominique Paats zijn muziekvirtuozen, die met hart en ziel spelen. Paulus Schäfer uit Gerwen is een veelgevraagd gipsy jazz-gitarist. Dominique Paats uit Maastricht heeft internationaal carrière gemaakt als eerste accordeonist bij het Danny Malando-orkest.

Het trio bestaat uit sologitarist Paulus Schäfer, ritmegitarist Romino Grünholz en bassist Noah Schäfer. Samen vormen Romino en Noah een ijzersterke ritmesectie.

Gerwenaar Paulus Schäfer is een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de typisch Nederlandse stijl van de gipsy jazz. Hij speelt graag met zijn trio in zijn woonplaats Gerwen.

Het trio gaf eind vorig jaar een geslaagd concert met accordeonist Dominique Paats in café de Stam. Het viertal heeft de cd ‘Rocky’ uitgebracht. Dit gipsy jazz-concert is woensdagavond 23 december te horen en te zien in café de Stam, Gerwenseweg 38 in Gerwen, aanvang 20.00 uur.

Kaarten bestellen

Voor deze gipsy jazz-avond in café de Stam zijn kaarten à 7,50 euro te reserveren in café de Stam of per mail bij Henk van Beurden van Sinti Music: henk@sintimusic.nl

In verband met de beperkte ruimte in de  Stam wordt tijdig reserveren aanbevolen.