Gerwen Kermis: vertier voor jong en oud 

Gerwen Kermis is vier dagen vertier voor jong en oud. Van vrijdag 14 tot en met maandag 17 oktober staan diverse kermisattracties op de Gerwenseweg, tussen de Akkerstraat en Mgr. Frenkenstraat. Vrijdagmiddag opent de kermis om vier uur voor de kinderen. Er worden die middag zo’n 250 vrijkaartjes uitgedeeld. Om 19.15 uur beginnen het Heilig Kruisgilde en drumfanfare Jong Leven aan hun muzikale rondwandeling door Gerwen en zij zullen om 19.30 uur de kermis officieel aanzeggen aan de dorpsraad Gerwen. Maandagmorgen is het traditionele kermisrikken.

Optredens van Punt&L en 2Rumble
Tijdens de kermisdagen staan diverse live-optredens op het programma. Zo verzorgt de Gerwense formatie Punt&L na de officiële opening op vrijdagavond 14 oktober een knallend optreden. Zondagmiddag 16 oktober treedt het duo 2Rumble op in de feesttent bij café de Stam.

Kermisrikken
Maandagmorgen 17 oktober start het traditionele rikken om elf uur, deelnemers kunnen zich inschrijven in café de Stam van dinsdag t/m donderdag van 19.30 tot 22.30 uur en vrijdag t/m zondag van 15.00 uur tot 22.00 uur. Kaarters krijgen voor tien euro inschrijfgeld een heerlijke lunch en twee consumptiebonnen. Er zijn maximaal 60 plaatsen om mee te rikken dus snel opgeven, want vol is vol. De kinderen van de basisscholen uit Gerwen en Nederwetten zijn uitgenodigd voor een bezoek aan de kermis op maandagmiddag. Gerwen Kermis wordt muzikaal afgesloten met een optreden van de Nuenense zanger Mark Elbers.

????????????????????????????????????

Vier dagen Gerwen Kermis op de Gerwenseweg tussen Akkerstraat en Mgr. Frenkenstraat….(foto Cees van Keulen)