Dartclub de Stam Gerwen huldigt eerste kampioensteam

Dartclub de Stam Gerwen heeft de eerste kampioenen van dit seizoen gehuldigd. Team Counter Darts van de Stam Gerwen is kampioen geworden in de 1ste klasse van Darts Organisatie Eindhoven (DOE). Het team bestaat uit vijf darters: Ronald van den Wildenberg, Matty van der Hoek, Albert Boon, Jeremie Morrone en Dennis van den Biggelaar. Deze Eindhovenaren darten dit seizoen voor het eerst bij de Stam in Gerwen. 

Het team wist op donderdag 20 april in een ware thriller het kampioenschap te behalen. De titel leek uit het zicht verdwenen, maar door een nederlaag van het team van het Sonneke uit Son tegen café René uit Nuenen veroverde Counter Darts met overwinningen tegen de nummer twee café René en het Sonneke toch nog de kampioenstitel.  Bij de stand 5-4 in de allerlaatste wedstrijd tegen het Sonneke volgde de captainsronde 501 dubbel uit. Stam-darter Jeremie Morrone durfde deze allesbeslissende partij wel aan en na een stroef begin liet hij zien over de beste zenuwen te beschikken en kon het binnenhalen van de titel na deze bloedstollende strijd gevierd worden.

Darten iets voor jou?
Het dartseizoen zit er nagenoeg op en eind mei en in juni dient er ingeschreven te worden voor zowel de Darts Organisatie Eindhoven als de Peelland Dart Bond. Heb je interesse om met een team te gaan darten of wil je zelf aansluiten bij een team, neem dan contact op met secretaris Bas van Keulen 06-5396 5925. Of kom langs in café de Stam, Gerwenseweg 38 in Gerwen  en informeer wat competitiedarten inhoud. Dartclub de Stam kan nog diverse leden en/of teams gebruiken voor de competitie 2017/2018. Ook kunnen aspirant-darters deelnemen aan de onderlinge zomercompetitie van dartclub de Stam.

Team Counter Darts van dartclub de Stam Gerwen is de eerste kampioen van dit seizoen….(foto Cees van Keulen)