Chique, Unique en Interior: Prins(essen)trio van de Stemkes

Prinses Chique (Kelly van de Sande), Prinses Unique (Joyce van den Broek) en Prins Interior (Nick van den Broek), zij vormen samen het nieuwe trio bij de Gerwense carnavalsvereniging de Stemkes.

Prinses Chique werkt als receptioniste bij ZLTO in Den Bosch en prinses Unique is leerkracht in het basisonderwijs. Beide prinsessen hebben ook ervaring in de horeca en dat kan ze goed van pas komen tijdens de dolle Carnavalsdagen. De 21-jarige prins Interior is student interieurbouw en werkzaam bij Smeulders Interieurgroep in Nuenen. De prinsessen zijn nichtjes van elkaar en Nick gaat zijn 24-jarige zus Joyce en hun 25-jarige nichtje Kelly (25 jaar) bijstaan tijdens het komende Carnaval in café De Stam, de residentie van de Stemkes. Het jeugdige Gerwense trio heeft als motto: Gift er mar unne droai an!

Moulin Vert
Het trio is zondagavond 21 december geïnstalleerd in de Moulin Vert op de Gerwenseweg en de wieken draaiden die avond al gezellig tot in de kleine uurtjes. Carnavalvieren is Nick en Joyce met de paplepel ingegeven door vader Ton, die als prins Brantonius in het jaar 2000 regeerde bij de Narre-Kappen in Gerwen. Prinses Chique heeft in 2001 al ervaring opgedaan als Jeugdprinses Kelly bij de Narre-kappen en prinses Unique is begeleidster van de dansgarde van de Narre-kappen.

Receptie
Carnaval 2015 start in Gerwen met de prins(essen)receptie in de residentie van de Stemkes op zaterdag 10 januari, aanvang 19.11 uur. Gerwenaren zijn van harte uitgenodigd om het nieuwe trio te komen feliciteren.

Foto’s cees van keulen