Benefietavond in de Stam Gerwen voor team Alpe d’HuZes

Zaterdag 13 mei is er in café de Stam Gerwen een benefietavond met veiling en loterij ten bate van het team Mi Mekaar dat deelneemt aan Alpe d’HuZes. Jordan van de Laar en zijn moeder Dorothé nemen woensdag 1 juni deel aan Alpe d’HuZes, het jaarlijks fiets- en loopevenement voor KWF Kankerbestrijding.

De 21-jarige Jordan wil zes keer naar de top van de beroemde Franse berg Alpe d’Huez fietsen, terwijl zijn moeder wandelend naar boven loopt. Dorothé viert op die dag haar vijftigste verjaardag.

Jordan doet voor de tweede keer mee aan Alpe d’HuZes. Drie jaar geleden klom hij zes keer langs de 21 haarspeldbochten naar de top van de Alpe en dat aantal hoopt hij nu weer te vol te maken. Zijn moeder was toen supporter en nu doet ze lopend mee.  Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ gaat het team Mi Mekaar fietsend en wandelend deelnemen aan Alpe d’Huez. Naast de sportieve uitdaging, hebben ze ook de uitdaging aan om zo veel mogelijk sponsorgeld bijeen te brengen en daarmee een bijdrage te leveren aan onderzoek naar kanker.
Jordan van de Laar werkt als hovenier bij Fons Linders Tuinmeesters in Nuenen en is lid van dartclub de Stam in Gerwen. Vandaar de benefietavond in café de Stam Gerwen, zaterdag 13 mei aanvang 20.00 uur.

Jordan van de Laar en zijn moeder nemen als team Mi Mekaar deel aan Alpe d’HuZes….