Agenda “Cultuur overdag”

Hieronder staat de agenda voor de komende maanden:

– 12 december : Film een Deens drama (aanvang: 10.30 uur, Het Klooster, Nuenen)
– 17 december: Vocaal Ensemble Marcando Kerstconcert in de Regenboogkerk in Nuenen (aanvang 15.00 uur)
– 9 januari : Film: een Iers Drama (aanvang: 10.30 uur, Het Klooster, Nuenen)
– 28 januari: Concert Liam en Amy Nassereddine, Archipel muziekconcours finalisten in het van Gogh kerkje in Nuenen (aanvang 14.30 uur)
– 25 februari: Tango de Barrio in het van Gogh kerkje in Nuenen (aanvang 14.30 uur)
– 5 maart : Film: een Drama (aanvang: 10.30 uur, Het Klooster, Nuenen)
– 14 april : Stanza in het van Gogh kerkje in Nuenen (aanvang 14.30 uur)

voor meer info en kaartverkoop : www.cultuuroverdag.nl


17 december:
Vocaal Ensemble Marcando Kerstconcert in de Regenboogkerk in Nuenen (aanvang 15.00 uur)

Na een succesvol zomerconcert presenteert het Vocaal Ensemble Marcando nu een kerstconcert in wintersfeer. Op zondag 17 december om 15.00 uur in de Regenboog aan de Sportlaan in Nuenen.
Het Vocaal Ensemble Marcando presenteert een kleurrijk palet aan advents- en kerstliederen van Byrd, Britten tot Warlock en Wood. Er klinken vier bekende bekende koralen uit Bach’s Weihnachtsoratorium, begeleid door Henk Blauw aan het orgel. Geliefde klassieke klanken zoals Es ist ein Ros entsprungen en Ding Dong Merrily vormen een aangename afwisseling in een internationaal kerstprogramma. Natuurlijk ontbreekt het eeuwenoude en geliefde Stille Nacht niet. Een pittige Spaanse 16e-eeuwse volksmelodie besluit het kerstconcert. In het hart van het concert wordt een sfeervolle muzikale kerstvertelling van Nico ter Linden voorgelezen. De uit Iran afkomstige dirigent Amin Amel Ebrahimi, alom geprezen vanwege zijn veelzijdigheid, staat garant voor een dynamische en boeiende uitvoering.

Kaarten in voorverkoop en voorafgaand aan het concert: 10 euro (drankje na afloop inbegrepen) Cultuur Overdag: https://www.cultuuroverdag.nl/