10e Kindervakantieweek in Gerwen

Tijd voor een feestje! Op 24, 25 en 26 augustus is er een groot FEEST! Tijdens deze 3 dagen wordt het 10 jarig jubileum van de Kindervakantieweek in Gerwen gevierd.

In deze 10de editie van de Kindervakantieweek gaan 165 kinderen en ruim 100 vrijwilligers zorgen dat Gerwen 3 dagen lang in de ban is van FEESTEN. Op allerlei manieren gaan ze FEEST vieren. Er is volop gezelligheid en heel veel saamhorigheid.  De kinderen verzamelen zich op woensdag 24 augustus waar het FEEST los kan barsten op het terrein aan d’n Huikert. Vanaf daar gaan de remmen los, en houden ze niet meer op met FEESTEN.
De hele dag zijn de kinderen op het terrein bezig met het inrichten van hun eigen FEESTtent en spelen van spelletjes die met het thema FEEST te maken hebben. Om 16:00 uur sluiten ze dag 1 gezamenlijk af.

Donderdag 25 augustus begint de dag al vroeg aan d’n Huikert. De hele dag zijn ze druk bezig hun eigen FEESTJE te bouwen. Om 16:30 uur wordt dag 2 voor de jongste jeugd afgesloten.
Om 19:00 uur begint op het terrein een leuke sportactiviteit. Ze gaan weer beachvolleyballen!! Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen (dus ook volwassenen!) in een team van minimaal 6 personen. Inschrijven kan op het mailadres van kindervakantieweekgerwen@gmail.com.

Vrijdagochtend 26 augustus kunnen alle kinderen en vrijwilligers bijkomen voordat ze beginnen aan de laatste voorbereidingen van hun eigen FEESTJE.  Ze beginnen dan om 12:00 uur met spelletjes gevolgd door de workshops, het leggen van de laatste hand aan hun eigen FEESTtent en een bijzondere verrassing. Om 19:00 uur gaan de kurken knallen en is het tijd om met iedereen te FEESTEN. Bij de entree zijn stempelkaarten te koop waarmee je voor een klein bedrag kan meegenieten van dit geweldige FEEST, en natuurlijk de inmiddels legendarische feestavond voor jong & oud!
Kom tijdens deze dagen gerust een kijkje nemen in de FEESTtent. De koffie staat klaar en er is van alles te zien en te beleven.

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op www.jeugdactiviteitengerwen.nl of kindervakantieweekgerwen@gmail.com .

(bron:  de Rond de Linde, editie week 19)