WLG vrijwilligersavond

Op 17 november is er een vrijwilligersavond in D’n Heuvel, bedoeld als dankzegging voor de inzet van alle vrijwilligers.

De uitnodigingen zijn inmiddels verzonden. Heeft u geen uitnodiging gehad of kent u iemand die geen uitnodiging gekregen heeft en dat wel zou moeten? Laat het ons a.u.b. weten! Stuur dan even een mailtje naar werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com.

In de jaren dat WLG bestaat hebben we een aantal malen bijeenkomsten gehouden met alle vrijwilligers die op een of andere manier actief zijn (geweest) bij de activiteiten die door WLG georganiseerd zijn.

Door deze activiteiten heeft WLG een positie verworven in de Gerwense gemeenschap en is er daardoor in geslaagd om voor Gerwenaren iets te betekenen dat bijdraagt aan het welzijn van personen en de gemeenschap van Gerwen.

Het werk dat door vrijwilligers gedaan wordt is dus enorm belangrijk en zeer waardevol voor iedereen die in een dorp wil wonen waar mensen om elkaar geven en op die manier ‘geven en nemen’ in praktijk brengen.

Het bestuur hecht er waarde aan om als dank voor het vele werk ook dit jaar een bijeenkomst voor alle vrijwilligers te organiseren.

Genodigden zijn welkom op 17 november rond de klok van 20.00 uur voor een kop koffie, een hapje en een drankje. Bovendien wordt u gedurende de avond onderhouden met enkele presentaties van actuele en humoristische aard.