Sinterklaasmiddag met dobbelspel

Eindelijk is het weer zover op maandagmiddag 2 december gaan wij weer het leuke, vrolijke sinterklaasdobbelspel spelen tijdens de inloop van 13:30 uur tot om en nabij 15:30 uur.

Het wordt weer een spel vol verrassingen en spanning, wie gaat met het favorietste cadeau naar huis? Wie heeft het meeste geluk in het spel…, is het een groot of juist heel klein cadeautje en waarom wil iedereen dat juist hebben… dat blijft de vraag. Dit alles brengt veel plezier tijdens het spelen.

Om mee te kunnen doen vragen wij u om drie leuke, gekke, aardige, grappige of verrassende cadeautjes mee te brengen. Wel ingepakt in sinterklaaspapier. Je kan die cadeautjes kopen of het mag ook iets zijn dat je ooit zelf hebt gekregen en nooit hebt gebruikt en nog mooi in de verpakking zit. Een zelf gemaakt cadeautje is ook altijd erg leuk. Wij vullen het aantal pakjes nog aan met wat extra cadeautjes en dan kan het spel beginnen.

U hoeft zich niet aan te melden om mee te doen. Pak drie cadeautjes in, kom naar de inloop en schuif maar mee aan tafel.

Maandag 2 december
Tijd: het spel start om 14 uur en duurt tot ca. 15:30 uur.
Waar: In de Heuvel
Breng zelf drie ingepakte cadeautjes mee.

Wij zorgen voor wat lekkers. Kom allemaal en wij maken er een “dolle” Pietenmiddag van. Tot dan!