Seniorenmiddag

Ook dit jaar is er weer een fantastische seniorenmiddag. Deze vindt plaats op 15 februari in de tent op het Heuvelplein. De tent is open vanaf 13:11 uur, onze gezellige kienmiddag begint om 13:30 met een geweldig optreden van onze eigen Knappen van de Narre-Kappen.

Ook zullen er dit jaar weer leuke meezingers zijn en natuurlijk zijn er fantastische prijzen voor de gelukkige winnaar. Onze Prins Consilium en Jeugdprins Rafiki zijn dit jaar ook aanwezig. Bent u ook zo benieuwd of het dit jaar wel goed gaat met de prinsennamen?

Senior van het JaarVorig jaar heeft Frans Bunthof de welverdiende Senior van het Jaar-award in ontvangst mogen nemen. Zonder Frans hadden wij vorig jaar niet ons 55-jarig jubileum kunnen vieren. Zo was hij lid van het eerste bestuur van onze vereniging en is hij vice-voorzitter geweest. Ook was hij een aantal jaar penningmeester van de vereniging. In de tussentijd had hij ook nog tijd over om in 1966 als Prins Plankenier door het leven te gaan. Later is hij nog adjudant, grootvorst en lid van de Raad van Elf geweest. Hij heeft zich jaren voor 100% ingezet voor onze vereniging. Denk hierbij aan de jeugdcarnaval, beschermheer van de dansgarde, fotograaf en niet te vergeten de seniorencarnaval. Verder heeft Frans nog deel uitgemaakt van Comité Gerwen Actief en heeft hij nog veel taken achter de schermen uitgevoerd.

Dit jaar wordt er, net als andere jaren, weer een nieuwe senior van het jaar bekroond. Heeft u enig idee wie wij gaan bekronen met deze award, of heeft u misschien zelf een suggestie voor volgend jaar? We zien u graag terug bij onze seniorenmiddag onder het genot van een hapje en een drankje.