Wim Lankveld Belgischt trekpaard

Lezing door Wim van Lankveld: Belgische trekpaarden

Maandagmiddag 26 november 2018 zal Wim van Lankveld uit Schijndel in samenwerking met “De Veulenkeuring Gerwen” een lezing houden over zijn passie: het Belgisch trekpaard.

Begeleid door unieke filmbeelden die beginnen in de jaren twintig en eindigen in het heden zal Wim u meenemen door de geschiedenis van dit imposante ras.

De film die Wim samengesteld heeft komt uit zijn eigen rijke archief dat hij de laatste jaren verzameld heeft. Iedereen die belangstelling heeft voor het verleden en heden van dit machtige ras mag deze lezing absoluut niet missen.

De opbrengst die Wim op haalt voor deze lezing schenkt hij volledig aan Casper van Eijck, oncoloog aan het Erasmus Ziekenhuis te Rotterdam die zich op persoonlijke titel inzet voor onderzoek naar alvleesklierkanker. Deze middag is voor iedereen gratis toegankelijk. Toch wil Wim vrijblijvend een kleine bijdrage vragen voor Casper. Bij een donatie van 5 euro ontvangt u een prachtig platenboek van Wim Romijn en bij 2 euro het boek “Trekpaarden in Zeeland” of het boek “50 jaar Veulenkeuring in Gerwen”. De lezing begint om 14 uur en eindigt rond 16 uur.

Wanneer: 26 nov om 14 uur, aanmelden is niet nodig
Waar: Gemeenschapshuis D’n Heuvel, Gerwen