Gerwense Playbackavond

Ook dit jaar staat de carnavalszondagavond in het teken van onze playbackshow. Dit event staat tegenwoordig bij elke carnavalsvierder in Gerwen en omgeving omcirkeld in de agenda. Hier moet je bij zijn. Ook dit jaar verwachten wij weer vele vriendengroepen, rasartiesten, hoogheden en oud­hoogheden uit heel Nuenen c.a. die op ons podium de longen uit hun lijf playbacken.

De enige echte Pianoman
Tussen de playbackacts door zal Sander Bekkers, de enige echte Pianoman uit Boekel, de zaal op zijn kop zetten. Deze ware pianovirtuoos speelt in zijn eentje een zaal van duizend man plat! Wij zijn ontzettend blij dat we mogen melden dat Sander Bekkers op ons podium staat. Met zijn geweldige toetsen en zijn schitterende covers laat Sander iedereen dansen, springen en meezingen. Als je al hoort dat één man in zijn eentje een hele zaal mee kan laten zingen, dan weet je dat dit gegarandeerd een geweldige artiest is. So sing us a song, you’re the piano man!

Aan mensen van buiten Gerwen is gedacht. Lijn 111 rijdt ook op zondag, dus geen probleem om in Gerwen te geraken!

Ps. Wil je je opgeven voor de Playback, dit kan nog steeds!
Er ligt altijd eeuwige roem in het verschiet en wellicht een mooie carrière in de showbizz. Opgeven kan bij Johan de Louw of Paul van den Bogaard op het volgende e-mailadres: playback@narre-kappen.nl.