Gerwense Playbackavond

Wanneer:
3 maart 2019 @ 20:11
2019-03-03T20:11:00+01:00
2019-03-03T20:26:00+01:00
Waar:
Residentie D'n Tent

De carnavalszondagavond staat al jaren in het teken van onze playbackshow. Dit event is de laatste jaren uitgegroeid tot een happening voor Gerwen, maar ook voor carnavalsvierders van onze zusterverenigingen. Ook dit jaar verwachten wij weer vele vriendengroepen, rasartiesten, hoogheden en oud-hoogheden uit heel Nuenen c.a. die op ons podium de longen uit hun lijf playbacken. Op deze avond zal ook Amazing Piano voor u optreden.

Amazing Piano (John van der Heijden) 
John beschikt over een onuitputtelijk arsenaal aan nummers uit de Nederlandse en Internationale muziekhistorie. ”De juiste muziek op het juiste moment” is volgens John de sleutel van zijn succes. Zichtbaar met veel plezier en het liefst in gepaste kleding presenteert John zijn muziek graag met een flinke dosis humor.

Naarmate het feest vordert, worden de vleugel en entertainer wat uitbundiger. Zij nemen het publiek mee op een muzikale reis. Het duurt niet lang of de eerste gasten nemen plaats op de barkrukken rondom de vleugel. En dan komt het “Amazing Piano effect” tot leven. Op de piano liggen de microfoons al op u te wachten. John speelt in op uw verzoek zonder daarbij zelf de regie van het feest uit het oog te verliezen. Dus wie wil meezingen, mag dat. En waar dat eindigt?

Aan mensen van buiten Gerwen is gedacht. Lijn 111 rijdt ook op zondag, dus geen probleem om in Gerwen te geraken!

Ps. Mochten er talenten zijn die zich niet hebben opgegeven voor de Playback, dit kan nog steeds! Er ligt altijd eeuwige roem in het verschiet en wellicht een mooie carrière in de showbizz. Opgeven kan bij Johan de Louw op het volgende e-mailadres: playback@narre-kappen.nl.