Gerwen Live! met muziek voor elk wat wils

Wanneer:
24 november 2017 @ 20:11 – 23:45
2017-11-24T20:11:00+01:00
2017-11-24T23:45:00+01:00
Waar:
Residentie D'n Tent
Heuvel
5674 Nuenen
Nederland
Kosten:
€ 10,-
Gerwen Live! met muziek voor elk wat wils @ Residentie D'n Tent | Nuenen | Noord-Brabant | Nederland

Groots muziekevenement op vrijdag 24 november

Gerwen Live! is een muziekevenement in de grote feesttent op het Gerwense kerkplein.  Het evenement brengt muziek voor elk wat wils, voor jongeren vanaf 18 jaar tot gevorderden van 65+. Met artiesten van Gerwense bodem: WanneDj en Bouwski.

En als klap op de vuurpijl Rave van Fortuin, waarbij muziek wordt uitgevoerd die het publiek zelf kiest. Zo’n 6 tot 8 artiesten vormen de formatie Rave van Fortuin, crème de la crème van de feestmachines.

Het muziekevenement is vrijdagavond 24 november in de grote feesttent op het kerkplein. Een toegangskaartje kost in de voorverkoop slechts tien euro.

Soul, disco en funk
Tijdens deze avond klinken zowat alle topnummers uit de jaren-70 bij het optreden van Coverband Castle met zeker soul, disco en funk.
Deejay Bouwski uit Gerwen neemt de feestgangers in de tent mee op de Hollandse toer. Dat wordt inhaken en meelallen. Triplex is dé verrassende akoestische act uit België. Drie mannen die alles kunnen op hun gitaren.

Gerwens geluid van Bouwski en WanneDj
Gerwen Live! brengt dus ook geluid van eigen bodem met twee befaamde discjockeys: Deejay Bouwski alias John Bouw en WanneDj alias Tanco van de Laar.
Gerwenaar John Bouw treedt in binnen- en buitenland op als Deejay Bouwski. Geboren en getogen op het Alvershool in Gerwen. Afgelopen jaren toerend langs Mariahout (zaal Slaats), Gemert (Time Out, Axis), Zeeland (Ambianz, Morgenzon), Valkenswaard (Paparazzi, Old Dutch) en Eindhoven (Berlage, Blush en Wildeman). En nu in levende lijve in de grote tent op het kerkplein!

Geboren en getogen Gerwenaar Tanco van de Laar treedt op als WanneDj. Hij maakt furore met Punt & L en treedt ook solo op als dj. Gerwen Live! start met ‘Foute Gerwens Uurke’ door WanneDj. “Een perzisch tapijt, een schermerlampke en een draaitoffel, meer heb ik nie noddig”, aldus Tanco van de Laar.

Voorverkoop tien euro
Gerwen Live! is bestemd voor alle Gerwenaren zo tussen de 18 en 80, en ook voor iedereen die houdt van een gezellig avondje stappen vol met verrassende muzikale acts. Kaarten à tien euro per persoon in de voorverkoop. Er zijn nog kaarten beschikbaar.
Gerwen
cafetaria Heuvelplein;
café de Stam;
kantine RKGSV;
Nuenen
café René.